Na voljo: Na zalogi

Kozmetika Svinčnik Držalo Nosorogovo Svinčnik Imetnik Ponovno DIY Nosorogovo Art Svinčnik Imetnik Za Domačo dnevno Sobo Polica

(0 Mnenja Strank)

€5.80 - €16.12

Sku: d2486

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Organizirati vaš ličila ščetke z enostavno uporabo, ki uporabljajo ta vsestranski Kristalno Ličila Ščetke Organizator.S svojo široko uporablja design, se lahko uporabljajo za dolgo časa, da pokažejo svojo skrb za vašo lepoto orodja.

Specifikacija:

Ime: Nosorogovo Slikarstvo Pero, Držalo

Barva: Barvna

Velikost izdelka: o 14x9cm/5.51x3.54 cm

Material: PVC

Nosorogovo tip: svetlo Nosorogovo + posebni obliki Nosorogovo

Seznam Vsebine:

Imetnik pero*1

Nosorogovo vrečko*1

orodje vrečko*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Priročno za Delovanje: lahko se določi posamično v pravilen položaj, izberite ustrezno okrasnih in zbrati dodatke lahko s priloženim navodilom.

2.Pogosto se Uporabljajo: Povečajte svojo mizo ali oblači prostora s to Kristalno Držalo krtače.To ustvarja vsestranski shranjevanje rešitev za tiskovine, ličila orodja in čopičev.

3.Multi Namene: To kristalno držalo krtače se lahko uporabljajo za različne namene, kot je shranjevanje ličila ščetke, peresa, svinčniki, ali drugih elementov.Primeren je za otroke in odrasle, ki želijo gojiti svoje roke-na sposobnost, potrpežljivost in vzdržljivost.

4.Dolgoletne Življenja: Naša kristalno držalo krtače je izdelana s trajno PVC materiala zagotavljajo dolgotrajno uporabo, in okrašen z okrasnih izločena čar.Uporabite ga lahko z zaupanjem.

5.Občutljivo Darilo: Povzdignil vaš ličila igre s to kristalno držalo krtače, odlično darilo za mlada dekleta med 5-12 ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, velika Noč ali Dan Otrok.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo