Na voljo: Na zalogi

Bambus, Les Retro Kemični Svinčnik Za Pisanje Urad Oglaševanje Mastno Pero Črni Pritisnite Pen Bamboo Pen Moda Z0k5

(0 Mnenja Strank)

€2.93 - €4.88

Sku: d243674

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Kemični svinčnik
  • Izbrisljivi Ali Ne: Da,
  • Pisanje Točke: 0,4 mm

1.7 zabavno carving peresa - Če želite, da bi vaš dan enostavno, nagajiv, zabavno in ne preveč nesramen, to je treba imeti element v pisarniški material.Uporaba teh 7 kliknite funkcijo pisala, da pokažejo svojo sarkastičen strani, ki je značilna enostavna in ostrih informacije vsak dan v tednu.Lahko prosto prilagodite, kar hočeš povedati, vsak dan na vaše pero, predstavili svoje edinstvene pamet in smisel za humor

2. Naravna Bambus Materiala - Ti peresa so narejeni iz naravnega bambusa, ki je ne samo okolju prijazna, ampak ima tudi edinstven vzorec delcev, zaradi česar vsako pero edinstven.

3. Visoka kakovost pisanja - Ti peresa ne samo, da izgleda super, ampak tudi pisati lepo.Črnilo tokovi gladko, kar ti pisala zelo primeren za vsakodnevno uporabo.

4. Odlično Darilo - pa naj gre za prijatelje, družino ali sami, ti vklesan pisala so odlično darilo za vsakogar, ki ceni humor in sarkazem.Doma, v pisarni ali na poti, to je vedno zabavno pero.

5. Prilagajanje navodila: 1) En set vključuje 7 meri valjaste peresa.Lahko zagotavljajo 7 različnih prilagojene vsebine za prilagajanje.Če če vsebine ne doseže 7, bomo naključno razdeli jih na podlagi vsebine; 2) Vsako vsebine po meri, ne sme presegati 10 besed (preveč besed, lahko povzroči pero telo, da se ne prilegajo pravilno, kar je v manjših vsebino besedila in ki vplivajo na učinek); 3) Če se ga ne da nam s prilagojeno vsebino pravočasno, ali če ne odgovori na vsebine po meri za dolgo časa, bo ladja po prazen pero telesa

Bambus kemični svinčnik

Enotna velikost: 13.7 * za 0,9 cm/5.35 * 0.35 v

Enotni teža: približno 9.3 g

Črnila: črna

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.Lep dan!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo