Na voljo: Na zalogi

VROČE Wetsuits Moških 1,5 MM Neoprena, Potapljanje, Surfanje, Plavanje Polno Oblačila v Hladno Vodo, Toplo Spredaj zadrgo za Vodne Športe 110 KG

(0 Mnenja Strank)

€35.90 - €71.80

Sku: d271992

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • CN: Guandong
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Spol: Ženske
  • Postavka Vrsta: Wetsuits
  • Blagovna Znamka: smvp
  • Material: Neoprenske
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Šport Tip: plavati
  • Številka Modela: SD1234
  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Zakaj morate nositi potapljaško obleko? - V hladno vodo, mokra obleka je lahko, da telo dodatno toplo.Delovni načelo potapljaške obleke je, da ko voda vstopi v garderobo, in potem zapusti tanko plast vode na telo.Nato telo ohranja gibljejo, da proizvajajo toploto za ogrevanje in vodenje telo toplo.Ob istem času, v odprti vodi, se boste lahko izognili se poškoduje z morskih organizmov, in preprečevanje onesnaževanja voda, ki povzroča občutljivost kože.V wetsuits zagotovila boljšo zaščito.

Kaj je mokra obleka? - V wetsuits so posebej izdelani za izobraževanje odraslih moških potapljanje za začetnike in amaterji.Narejen je iz 3 mm neoprena + najlon, elastična tkanina.Je visoko kakovostne zdrave, neškodljiv, mehko in udobno, in koži prijazno.Flatlock za šivanje, linija je nežna in gladka.polno moških wetsuits lahko vas toplo, pomagal float bolj enostavno in vam pomagal mojster plavanje in potapljanje spretnosti hitreje.

Kaj naj pazi prvič, morate nositi potapljaško obleko? - 1) Za veliko plavalci, polno wetsuits lahko vzbujajte sklenjena.To je potrebno za njih zagotavljajo toploto in vzgon, dokler se navadiš na to. 2), ko prejmete novo potapljaško obleko, včasih vas bo vonj je oster vonj.Prosimo, ne skrbite, ta vonj ni škodljiva za vas.Uporabljamo varstvo okolja in neškodljiv lepilo.

Če ste dovolj srečni, da imajo svojo potapljaško obleko, lahko plavati, surf ali scuba potapljanje v vsakem trenutku.V 3mm neoprena wetsuits so rabljena, primerna za 50℉- 67℉.Serija potapljaške obleke je primerna za veliko vodnih športov, kot so potapljanje, plavanje, surfanje, potapljanje, veslo se vkrcate, kiteboarding, wakeboarding, kajak, jadranje in tako naprej.Z boljšo tehnično podporo, wetsuits lahko igrajo boljše delovanje in zagotavljajo boljšo zaščito za telo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo