Na voljo: Na zalogi

Korejski Slog Krilo Demon Plišastih Kartice S Fotografijo Imetnika Srčkan Karticami Za Dekleta Študentov Ljubezen Idol Foto Zaslon Visi Sliko Zajema

(0 Mnenja Strank)

€3.48 - €5.43

Sku: d235737

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

96140 ~ VROČE PRODAJE ~

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Edinstven design: oblikovanje malo hudič je plišastih pokrov kartice je edinstven.Načrt to malo hudič je vzorec je zelo luštna in edinstveno, ki ne bo samo pritegnili pozornost mladih, ampak tudi privabiti ljudi, ki radi, tega načrta slog.

2. Visoka kakovost materialov: Naše plišastih kartico pokrov je izdelan iz visoko kakovostnih materialov.Ta material je posebno mehak občutek na dotik in je zelo vzdržljiv, ki lahko zaščitite kartico pred poškodbami.

3. Enostaven za uporabo: ta vrsta malo hudič plišastih imetnik kartice je zelo enostaven za uporabo, morate le, da bi se vaše kartico v držalo, tako da je vaša kartica bo dobro zaščiteni.

4. Enostavno: To pokrov kartice ne zavzamejo preveč prostora za vas, tako da ga lahko nosite, kjerkoli in kadarkoli, tako da vam ni treba skrbeti za svoje kartice izgubljeni ali poškodovani.

5. Odlično darilo: če veste, da je vaše prijatelje ali sorodnike, kot slog oblikovanja te malo hudič, potem je to malo hudič plišastih kartico pokrov je kot nalašč za darilo.Lahko bi se jim na njihov rojstni dan ali na počitnice, in bodo zagotovo všeč.

Material: Pliš

Barva: Kot prikazano

Velikost: Referenčno sliko

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo