Na voljo: Na zalogi

Pero Zanke Nosilec PU Usnje Prenosni Samolepilne Svinčnik Imetnik Pero Zanke Nepremočljiva Svinčnik Posnetek Mehka Peresa, Držala Za Računalnik

(0 Mnenja Strank)

€0.46 - €0.93

Sku: d322309

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Imejte peresa vedno na dosegu z našo zvezek pero na držalo.Enostavno popraviti peresa, poljubne velikosti, s svojo močan oprijem.Narejene, da trajajo, naše trajne pero, držalo, ki se pogosto uporablja in omogoča odlično darilo.Nikoli izgubili drugo pero spet s to dodatno opremo za vaš prenosnik!

Specifikacija:

Ime Izdelka: Pero Zanke Imetnika

Izdelek Material: PU usnje

Velikost izdelka: 6.5*5 cm/2.56*1.97 v (pribl.)

Seznam Vsebine:

1 * Pero Zanke Imetnika

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Koristno Zanke Funkcija: To pero zanke imetnik lahko imajo svinčniki, peresa, in čopiči poljubne velikosti, s svojo elastične zanke design.To je priročno za vas, da uporabite kjerkoli in kadarkoli, saj ga je mogoče enostavno pritrditi vaš pisala o zvezke, časopise, načrtovalci, ali skicirke.Vam ni treba skrbeti za svoje peresa padli ali izgubila.

2.Varno Pritrjevanje: Naš pero zanke nosilec funkcije močno lepilo, ki zagotavlja čvrsto in zanesljivo drži na najbolj gladke površine.Ali ste jo pritrdite na vaš prenosnik, načrtovalec, ali koledar, se lahko zanesejo na, da to ne sodijo off ali puščajo nobenih sledi, ki zagotavlja močno in enostavno namestitev.

3.Vsestranski Uporablja: Naš pero zanke imetnik je združljiv s široko paleto površin, vključno z zvezke, zvezke, tablete, clipboards, hladilniki in računalniki.Ta vsestranskost zagotavlja, da izpolnjuje svoje raznolike potrebe, kar je zelo priročno in praktično poleg svoje življenje.

4.Vrhunski Material: Naš pero zanke imetnik je oblikovana z vrhunsko materialov, z trajne in mehko PU usnja, ki zagotavlja pridih prefinjenosti za vaše revije, načrtovalci, ali pa prenosni računalniki.S svetle in živahne barve, da izberejo, ta nepremočljiva in dolgotrajno imetnik je treba imeti opremo.

5.Delež Navdih: Širiti veselje, pisanje in navdih ustvarjalnosti s tem pero zanke imetnik, ki je kot nalašč festival darilo za učitelje in študente.Daj iskreno gesto in pokažite svojo ljubezen in skrb s tem praktično opremo, odlično možnost za praznovanje rojstnih dni in priložnostih.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo