Na voljo: Na zalogi

Proračun Veziva Listov -60Pcs Račun Proračuna Organizator Za Proračun In Finance, Management, Knjiga, Saldakonti, Obračun Organizator

(0 Mnenja Strank)

€4.71 - €13.08

Sku: d228900

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Proračun Veziva Listov -60Pcs Račun Proračuna Organizator Za Proračun In Finance, Management, Knjiga, Saldakonti, Obračun Organizator

Hranite Proračun Organizirano - Ves Denar, Organizator listi, lahek in prenosen, imejte denar, da ob vsakem času in prostoru, vam bo jasno, o tem, kje vse svoje denar gre.Proračun veziva listi bodo v pomoč pri upravljanju sredstev in doseganje proračunskih ciljev.

Izdelek Vključuje - Strošek Tracker Proračun Listi prihaja z 60PCS, za vaše boljše uvrstitve.

Praktično Strukturirana - pozicije ravnotežje in znesek, ki bolje izpolnjujejo zahteve .lahko enostavno in hitro ogledate najpomembnejše informacije: koliko imate še vedno.Ne zgleda grdo.

Denar Ovojnice Sistem - Teh Odhodkov Proračuna Listi so izdelani z 6 pred-udaril lukenj, lahko uporabite skupaj v a6 veziva ali samostojno.

Kot nalašč organizator za pripravo proračuna in pomagate kategorizirati vaše porabe in varčevanje za različne stvari, ki vam strel, da imajo lažji način za upravljanje vaših financ z Gotovino Proračun Veziva Set.

velikost: 17 x 8,5 cm

Material:Papir

barva:Multicolor

Vsebina Paketa:

60 kos x Proračun Veziva listov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo