Na voljo: Na zalogi

Bookends Vidika Modela, Bookends Za Police, 3D Model Knjiga Vrata, Knjiga Konča Za Police, Home Office

(0 Mnenja Strank)

€15.62 - €18.81

Sku: d22198

Kategorija: Dom Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bookends Perspektive Model: Obračanja od vrveža glavne ceste v ulici, ni bilo nobenih znakov ali drugih znakov.Tam je bila samo tak slabi svetlobi, da me je vodila.Ko sem odprl vrata, sem spoznal, da sem stopil v svet knjig.

Zgrajena do Zadnjega: Izdelane z visoko-kakovostnimi materiali, naše Bookends Vidika Modela je trpežna in vzdržljiva.Namerno v upreti se vsakodnevno uporabo, ti bookends bo vaše knjige stoji pokonci, tudi ko policah so napolnjena do roba.

Organizirajo Svoje Knjige v Stilu: Naše Perspektive Modela Bookends, ki so ne le estetsko, temveč tudi praktično.Zagotavljajo stabilnost za svoje knjige in jih preprečiti padla, kar vam omogoča, da organizirajo svojo knjižno polico v čeden in urejen način.Poslovite od jumbled kupe knjig in pozdravljeni, za dobro urejena zbirka.

Vsestranski Design za Vse Knjige: Ne glede na velikost ali vrsto knjige, naše Perspektive Modela Bookends, ki so primerni za vse.Iz hardcovers, da mehkimi, ti bookends bo varno držanje knjige v mestu.Z njihovo vsestranski design, lahko enostavno nastavite razdaljo med njimi, da sprejme knjige različnih debelin.

Povzdignil Vaš Dom Dekor: Dodajte pridih elegance, da vaš dom dekor z našo elegantno in moderno Vidika Modela Bookends.Svojo minimalistično še oko-lov modela, takoj povzdigne estetska privlačnost vašo knjižno polico.So ne le funkcionalno, ampak tudi izjava kos, ki doda znak, da vaša notranjost prostora.

Barva:Kot Prikazano

Material:Železo+smole

Velikost:Približno 10 x 20 x 25 CM

Vsebina Paketa:

1 x Knjiga Konča za Police

/

2 x Knjiga Konča za Police

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Bookends Vidika Modela, Bookends Za Police, 3D Model Knjiga Vrata, Knjiga Konča Za Police, Home Office

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo