Na voljo: Na zalogi

Kakanje Blata Stabilno Nastavljiva Višina Korak Stoli Za Stranišča, Kopalnice Pooping Pribor Nastavljiv Stol Za Bolnike, Starejše

(0 Mnenja Strank)

€5.45 - €7.79

Sku: d22519

Kategorija: Dom Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naše praktične wc korak stol je kot nalašč za otroke in odrasle.Narejen je iz visoko kakovostnih PP materiala, z zaobljenimi robovi za varnost, to tudi zunanja oblika a drsi silikonske gume površine za dodatno stabilnost.Poslovite od neprijetno kopalnica izkušnje in poskusite naše zanesljivo in trajno rešitev danes!

Specifikacije:

Ime: Stopala blata

Material: PP

Velikost: približno 39*22*21 cm/15.35*8.66*8.27 cm

Teža: približno 800 g

Seznam Vsebine:

1pc*Toaletni stol

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Udobje: To toaletni stol je primerna za vsakogar, za uporabo, ali so nosečnice, starejše, otroke ali odrasle.To je visok približno 8 centimetrov, kar je idealno za večino stranišč in pomaga doseči naraven in udoben položaj čepe.

2.Boljšo Prebavo: Z uporabo naše toaletni stol, boste lahko dosegli bolj stabilno sedečega položaja, ki spodbuja brezskrbno grobnice.Je enostaven za uporabo, samo kraj praktično footstool pred wc in uživajte naravno držo.

3.Varen in Trajen: Izdelane iz varen, vzdržljiv PP materiala, naše wc korak blatu lahko imajo odrasli uteži.Brez škodljivih snovi vonj.Lahek in enostaven za čiščenje.Ustreza po vsakem wc za hitro shranjevanje.

4.Boljšo Prebavo: S svojo poenostavljeno design in gladke površine, to toaletni stol zagotavlja enostavno čiščenje in preprečuje škodljive substancesl nastane.Svoje U-oblikovan design ustreza večini stranišča, zaradi česar je primerno za vse.Blatu je zaobljenimi robovi preprečujejo nenamerno vpliv, ki zagotavlja dodatno varnost za staro in mlado.

5.Povišana Izkušnje: vrh nagnjena na 5 z anti-slip silikonske gume, ki zagotavlja boljšo držo in nemoteno gibanje črevesja.Grobo teksturo in stabilizira design omogoča enostavno korak naprej in samozavestno uporabo, ki vam omogoča bolj udobno toileting izkušnje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo