Na voljo: Na zalogi

26-Kos 1000V Profesionalni Električni izvijač, Nastavite Orodja Del Za Človeka Z ohišjem

(0 Mnenja Strank)

€24.80 - €39.37

Sku: d210493

Kategorija: ročna orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: COMPTYCO

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

26-Kos 1000V Profesionalni Električni izvijač, Nastavite Orodja Del Za Človeka Z ohišjem

[Varnosti Izolacija]-Visoka kakovost PP izolacijski material je uporabljena za izvijač ročaj in rezilo je okoliških za zagotavljanje vaše varnosti pri delu.Če morate popraviti električno nabit elemente, priporočamo, da izberete izolirani izvijač preko neizoliranih eno.Izvijači bo skupaj z električnim test pero (24-250V) strokovno, da izpolnjujejo svoj popravila potrebe.

[Zamenljivi in Večnamensko ]-Ta 26-v-1 izvijač nabor funkcij 12 zamenljiva rezila z osmimi vrstami bitov: Phillips, Zarezano, Torx, Hex, Kvadrat, U-Tip, Y-Vrsto in Triple-stisnjena v kot.Zamenljivi design zagotavlja več izvijače in več funkcij, zaradi česar je lažje za vas, za opravljanje električna popravila ali redno vzdrževanje.

[Visoke Kakovosti in Bolj Praktične]-ročaj te vijačnik set je ergonomsko zasnovan tako, da vam udoben oprijem brez utrujajoče rokah.Vse izvijač glave so izdelani iz visoko kakovostnega krom vanadij jekla z electroplated konča in magnetno zdravljenje, jih narediti bolj trpežne in magnetno v uporabi.Sredi izvijač rezilo je zasnovan tako, da se tesno prilegajo notranjosti ročaj in ne bo shed med uporabo, zagotavljanje svoje izkušnje in varnosti.

[Priročno Shranjevanje]-izdelki v kompletu so neodvisni reže, enostaven dostop, ne bo izgubil.enostaven za izvedbo, za darilo, ki daje, je prav tako zelo priljubljena.

Material: PP+kovin

barva: kot prikazano

Vsebina Paketa:

26 x 1000V Izolirana Elektrikar Izvijač Nabor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Prosimo, menijo na našo customer service osebje zvestobe in ročaj sposobnost.Ne enostavno dati negativno vrednotenje in slabe povratne informacije zvezde .Ker ocene ne more spremeniti ,povratne informacije ne moreš spremeniti, Moramo komunicirati in razumeti drug drugega.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Drustvozacplj.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Povratnih Informacij:

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

4. Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo