Na voljo: Na zalogi

Žična Krtača Za Čiščenje Peči Na Trda Trd Ščetine Čopiča Odstranjevalec Rje Čiščenje Vrzel Delovna Halja Strani Gospodinjski Kuhinja Trmast Orodja

(0 Mnenja Strank)

€3.17 - €6.35

Sku: d243589

Kategorija: ročna orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Žična Krtača za Čiščenje Peči
  • Vrsta: Industrijske Ščetke
  • Blagovna Znamka: PW ORODJA
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija: Prah-dokazilo
  • Čopič Materiala: Jeklene žice

Bullet Točk:

1.Hitrejše Čiščenje: To žico ščetke za čiščenje štedilnik ima dvojno-stranske ščetine, ki lahko dosežejo v vrzeli in vogali vaš štedilnik, odstranjevanje trdovratnih madežev in mast.Okrepljeno krtačo glavo je trajno in goste, zaradi česar vaš čiščenje bolj učinkovito.

2.Praktično Lopata: To žico ščetke za čiščenje štedilnik ima ravno lopatico na koncu in žice krtačo na druge, ki vam omogoča, da uporabite z lahkoto.Ergonomski ročaj zagotavlja udoben in delo-prihranek oprijem.

3.Enostavno Shranjevanje: To žico ščetke je izdolbla luknjica na koncu ročaja, ki omogoča, da ga obesite na kljuko za hitri dostop in prihranek prostora.Ni treba skrbeti za nered ki gre vaše kuhinjske predale ali omare.

4.Trajne in Večkratno uporabo: iz bakreno jeklene žice, ta čopič ni enostavno preoblikovanje in lahko zdrži visoke temperature.To je čvrst in zanesljiv za čiščenje vaš štedilnik učinkovito.

5.Široko Uporabo: Ta žična krtača za čiščenje peč se lahko uporablja za čiščenje ne samo, da vaš dom, kuhinja, štedilnik, korito, in obseg kapuco, temveč tudi vse opreme za restavracije, ki potrebuje temeljito čiščenje.

Descript ion:

Da čiščenje vaš štedilnik, bolj učinkovito z našo 2-v-1 štedilnik čiščenje krtačo.Trmast ščetine reševanje težka mast, medtem ko se je strgalo nežno odstrani žrtve-na hrano.Ne samo, da je učinkovito, vendar to ne zavzamejo prostora v umivalnik področju.

Posebne postajah:

Ime: Štedilnik Ščetka Za Čiščenje

Material: PP+ bakreno jeklene žice

Funkcija: čiščenje

Velikost: približno 13*4*2 cm/5.1*1.6*0.8 v

Produ ct Seznam:

Štedilnik Čiščenje Krtačo x 1

No tes:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo