Na voljo: Na zalogi

Gel Črnila in Peresa Non-Madeže Srčkan Pisni obliki Peresa 4pcs Nemoteno Pisanje Zložljive Gel Peresa, Namizna Oprema Stvari Gel Črnila in Peresa Darila Za

(0 Mnenja Strank)

€3.08 - €8.55

Sku: d205092

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Te Estetske Peresa z 0.42 mm nasvet so kot nalašč za lepo pisanje.Ponovno lahko nadomesti po uporabi zagotavlja dolgo življenjsko dobo.Otroci bi radi uporabljajo jih v času Božiča časa.Pripravite se na zabavo pisanje izkušnje.

Specifikacija:

Izdelek material: ABS

Teža izdelka:

En kos: približno 10 g

Box set: o 42g

Velikost izdelka: (pribl.)14.7*1*1cm/5.79*0.39*0.39 cm

Seznam Vsebine:

1 Polje Gel Peresa, Črna (4pcs)

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vnovično Načrtovanje: S ponudbo ponovno napolniti design in večkratno uporabo pero cevi, ti gel črnila in peresa naučite otroke, kako pomembno zmanjšanje odpadkov.Start instilling okoljske odgovornosti v njih iz mladih let.

2.Varno za Otroke: Izdelan z odlično kakovostjo ABS, naše prijazno gel črnila in peresa so varne za otroke.Nemoteno in živahno gel črnila tokov neopazno in ne madeže ali zbledi, česar so kot nalašč za šolsko delo ali umetniških projektov.

3.Zanesljivo Delovanje: Z ultra-fine nasvete in umazanijo-dokazilo, fade-odporne črnila, ti gel peresa ponujajo natančen in popoln pisanja za strokovne in ustvarjalne uporabe.

4.Kawaii Zelena Gel Pisalo: Ta ljubek zelen gel peresa z 0.42 mm nasvet funkcije praktično čiste linije, ki zagotavljajo nemoteno pisanje, ki lahko močno povzdignil svoje pisanje izkušnje.

5.Super za Darilo Daje: Gel črnila in peresa so odlična darila za vaše najdražje med Božični čas, idealen dodatek za rojstni dan darila, ali kakršno koli posebno darilo, ki bo zagotovo prinesla veselje in iskrico.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo