Na voljo: Na zalogi

2X PU Usnje Zbirka Črka Pladenj, Dokument Desk Organizator,Stackable Datoteke sistema Office Dokument Pladenj Imetnika (Black)

(0 Mnenja Strank)

€28.65 - €45.47

Sku: d201746

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

2X PU Usnje Zbirka Črka Pladenj, Dokument Desk Organizator,Stackable Datoteke sistema Office Dokument Pladenj Imetnika (Black)

Visoko kakovost pismo pladenj: Izdelana iz visoko kakovostnih PU usnja, notranjost je lepe in mehke, vlago,-dokazilo, in ohranja dokumenti dolgoročnega.

Eleganten design, zlaganje podpora: trdna struktura, kovinski vijak fiksne podpore.To je enostavno razstaviti in sestaviti.Da bi se izognili poškodbam med prevozom, prosimo, sestavite sami.

[Professional desktop škatla za shranjevanje] lahko shranite postavke različne specifikacije in velikosti.Kot A4 dokumentov, tiskalnik papir, revije, knjige, stripi, itd., zelo praktično in inteligentni design.

Prilagodite vaš delovni prostor: porabili manj časa za iskanje, kaj potrebujete, in še več časa, s poudarkom na pomembnih stvari, ki bo tisto, kar potrebujete pri roki, medtem ko je vodenje na poti.Pogosto se uporabljajo v študijskih sobah, pisarnah, šolah in domovih, itd., lahko, da v celoti izkoristijo svoj prostor za shranjevanje.

ime izdelka:Namizno Datoteko Organizator

Tip: Pisarniški Material

velikost:37x27.5x7cm

Material: PU Usnje

barva:Črna

Vsebina Paketa:

2 x Datoteko na disku

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo