Na voljo: Na zalogi

Voda Živahno Keychain Morskih Kanu Prenosni Živahno Keychain Moške Novost Pribor Kajak Ključnih Verige Za Deskanje, Rafting

(0 Mnenja Strank)

€0.68 - €0.97

Sku: d43906

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta voda živahno keychain je treba imeti za vsak surfer ali beachgoer.Njegova edinstvena oblika in trajne design bo udobno nositi in enostavno označite v vodo.Nikoli skrbeti, da bi izgubili svojo tipke spet s to priročno dodatno opremo.

Specifikacije:

Izdelek material: PU

Velikost izdelka: približno 8*3*2 cm/3.15*1.18*0.79 cm

Teža izdelka: o 11g

Seznam Vsebine:

1pc*Boje keychain

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Design: Zgrajena iz zanesljivih materiala, naši bojo keychain zagotavlja trajnosti, ki zlahka prenese težke razmere.Svojo udobno in trajne gradnje, zaradi česar je primerna za uporabo v vse dejavnosti na prostem, iz čolnarjenje in ribolov, plavanje in potovanja.

2.Inovativne Tipko Organizator: Te bojo keychain je skrbno načrtovanje, ki preprečuje vaš tipke od potopu v vodo.Opremljen je z snažan ključnih verige, ki rešuje težave, da bi izgubili ključe.

3.Enostavno-za-Izvajanje Keychain: S svojo lahek in kompakten design, naše živahno keychain je popoln dodatek, ki lahko brez težav nosijo v žepu ali nahrbtniku.

4.Večnamenski Boje Keychain: Kdaj izgubi ključe v vodi, medtem ko kampiranje, rafting, ali deskanje?To bojo keychain je kot nalašč za več priložnostih z nepremočljiva in trajne PU materiala.Vztrajati vaš tipke varno z lahkoto.

5.Vode-Varno Tipko Organizator: Imejte tipke preživela s to Bojo Keychain.Svojo živahno in edinstveno obliko, zaradi česar je kot nalašč za plavalci, jadralci, deskarji, in plaže v kinodvoranah.Njegov čar je kot nalašč za dodajanje dotikajte osebnosti, da vaš keychain.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo