Na voljo: Na zalogi

Podajalnik ptic Kletko za Ptice Skozi Hrano Polje Hrano, Posodo Papiga Ptic Napajalnega Voda Skledo za Budgerigar Makai ptic dobave

(0 Mnenja Strank)

€8.98 - €17.97

Sku: d1821

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: PTICE
  • Material: Plastični
  • Funkcija: Non-automatic

Bullet Točk:

1. Les Material: iz masivnega lesa materiala, to podajalnik ptic za kletko, ki je odporna na žvečenje in zagotavlja zabavno način, da igrajo in uresničevanje zob za svoje pernate prijatelje.

2. Vsestranski Podajalnik: To podajalnik ptic za kletko lahko postavite vode, hrane ali prigrizke v nerjavnega jekla hrane pokal, kar je priročno za papige za uporabo prosto.

3. Enostavno Čiščenje: Samo sperite z vodo in uživajte zelo priročno podajalnik ptic, ki ohranja svojo kletko urejeno in ptice vesel, da bo dobra izbira za vas

4. Enostaven za Namestitev: Ta ptica podajalec za kletka ima stabilno bazo načrt, ki je ni enostavno, da nasvet ali tresenja.Namestite ga lahko v nekaj minutah in ne pustite, da vaš ptic, uživajte okusne hrane s mir uma.

5. Pogosto se Uporabljajo: ptica podajalnik za kletka je odstranljiva pokrov in pregleden design, zaradi česar je težko videti hrane ravni in čiščenje podajalnik.Primeren je za kakaduji, cockatiels, papige, in druge manjše ptice.

Opisi:

O našem Papiga Podajalnik, odlična rešitev za zaposlene papiga lastnikov!Odporna na žvečilni, stabilno bazo zasnova zagotavlja, da ne prevrne.Zelo priročen in enostaven za papige za uporabo prosto, to napajalni vam prihrani čas in zmanjšuje stres ročno hranjenje.Dajte svoje pernate prijatelje najboljše oskrbe z našo Papiga Podajalnik.

Specifikacije:

1.Ime izdelka: Podajalnik Ptic za Kletko

2. Material: Les, nerjaveče jeklo

3. Primeren za: ptice, papige

4. Teža: 3 skodelice približno 230 gramov, 4 skodelice približno 295 gramov

Seznam Izdelkov:

1*Podajalnik Ptic za Kletko

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo