Na voljo: Na zalogi

Namizje Podatkovni Kabel, Škatla za Shranjevanje s pokrovom Kabel za Shranjevanje Artefakt, Mobilni Telefon, Polnilnik, Kabel za Polnjenje Namizje Kabel, Škatla za Shranjevanje

(0 Mnenja Strank)

€0.60 - €1.22

Sku: d1781

Specifikacije

  • CN: Guandong
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Škatle Za Shranjevanje & Košar
  • Uporaba: Orodja
  • Funkcija: Okolju prijazno, Na zalogi

Značilnosti:

1. Jasno, Podatkovni Kabel, Škatla za Shranjevanje: Če ste utrujeni, organiziranje nered mize in predali, ta mala desk organizator obdrži vse vrste pripomočkov in elementov, organiziranih in vidne.Ta organizator je kot nalašč za shranjevanje kable, telefon, polnilnike napajalni kabli in žice.Organizatorji pomoč, ki ste jih organizirate, tako da vam ni več treba žic in kablov na vaši mizi.

2. Robusten in dustproof: Ta kabel organizator je izdelana iz debele, trpežne plastike, to ni enostavno, da bi prekinil in se ne deformira kabel, uporabite ga lahko za dolgo časa.Ti zajemajo design omogoča čiščenje lepše in hitreje za dviganje predmetov.Je tudi učinkovito bloki prahu in zagotavlja čistočo in red.

3. 10 vezicami: Ta kabel polje organizator je zasnovan z 8 oddelkov in prosti opremljena z 10 kabel vezi, te bele vezi so izdelani iz okolju prijaznega silikona, zelo lahka, kabel vezi se lahko prilagodi v več dolžinah, se lahko uporablja za kravato podatkov, kabli,kablov, kitaro kabli, kabli TV, mikrofoni, računalnik, kable itd.

4. Dober Pomočnik za Svoje Življenje; To plastično elektronsko shranjevanje polje lahko ne samo shranjevanje podatkov kabli, mobilni telefon, polnilnike napajalni kabli in žice, pa tudi kozmetiko, pribor za lase in tiskovine.Preprosta zasnova ohranja vaše kable, ki so organizirane v vaši mizico, medtem ko je kar vaš števci čistejši in bolj prostorna.

5. Široko uporabna: To ni le podatkovni kabel, škatla za shranjevanje za domačo in pisarniško uporabo, ampak tudi uporablja za shranjevanje urad, umetnosti in šolske potrebščine, pisalne potrebščine, nakit, kozmetika, kozmetika, pisalniki, pulti, v urade, šole, učilnice, dnevne sobe in spalnice uporabo.

Opis:

Če ste utrujeni, organiziranje nered mize in predali, ta mala desk organizator obdrži vse vrste pripomočkov in elementov, organiziranih in vidne.Ta organizator je kot nalašč za shranjevanje kable, telefon, polnilnike napajalni kabli in žice.Organizatorji pomoč, ki ste jih organizirate, tako da vam ni več treba žic in kablov na vaši mizi.

Specifikacije:

Material: Plastika

Velikost: 285*85*58mm

Teža: 130 g

Paket Je Vključeno:

1pc* Podatkovni kabel polje

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo