Na voljo: Na zalogi

Tropski Plaži Landscapeb Podloge za Miško Desk Mat Podaljša Desk Pad Gaming Mousepad Srčkan Urad za Delo Doma Pisarniški Material 40x90cm

(0 Mnenja Strank)

€6.05 - €8.64

Sku: d177999

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Neizravnane Trajnost: To mizo mat je zgrajen z visoko kakovostne gume, ki zagotavljajo izjemno trpežnost in dolgotrajno uporabo.Lahko zanesejo na robustne konstrukcije za vaše vsakdanje delo ali igranje seje.

Varno in Trdno: zaklenjenem design rob mize mat preprečuje robovi iz zvijanje, ki zagotavlja varno in stabilno površino.Ta funkcija ne le dodaja, da svoje ugodne cene, ampak tudi zagotavlja dosledno in udobno uporabniško izkušnjo.

Desk Varstvo je Enostavno: S to mizo mat, se poslovite od praske in madeže na vaši mizi.Deluje kot zanesljiv ovira, varovanju vaše desk površina iz katerega koli morebitno škodo, povzročeno z vsakodnevno uporabo.Čiščenje je prepir, zaradi svoje enostaven za čiščenje površine, ki se lahko obriše z vlažno krpo, brez truda.

Eleganten in Vitek Dizajn: Povzdignil vašega delovnega prostora estetike s to mizo mat je eleganten in tanek videz.Svoje velikosti in osebno oblikovanje dodati dotik slog, zaradi česar vaši mizi videti tako strokovno in prijetno.Uživajte vizualno privlačno okolje, ki spodbuja vaše razpoloženje in produktivnost.

Vsestranski in Udoben: To mizo mat zagotavlja dovolj prostora za namestitev prenosni računalniki, tipkovnice, miške in druge bistvene pisarniški material.Primeren je za različne nastavitve, vključno z domovi, internetne kavarne, in uradov.Doživite udobje in vsestranskost, ki imajo vse vaše delo orodij, dosegljiv na tej prostorno mizo mat.

O našem trajnega ter eleganca desk mat, ki so namenjeni za izboljšanje vašega delovnega prostora s svojo funkcionalnostjo in estetiko.Izdelan iz visoko kakovostne gume, to mizo mat ponuja izjemno vzdržljivost, ki vam omogoča, da uporabite z zaupanja za dalj časa.Zaklenjene rob zasnova zagotavlja, da mat ostane na mestu in preprečuje robovi iz zvijanje, na koncu podaljšuje življenjsko dobo mat.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo