Na voljo: Na zalogi

2-16pcs Potop Vrata Vrv Igrača za Večkratno uporabo Smešno, Plavanje, Potapljanje Otroci Šport Odraslih Vrata Vodi Plavati Vodni Bazen Igra z Obroči Obroči Skozi B0T5

(0 Mnenja Strank)

€6.93 - €11.17

Sku: d171314

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Bazen
  • Številka Modela: Skozi Vrata Potapljanje Obroč

Opis:

Material: plastika

Velikost:2,5 M/ 98.4 palčni,1,5 M/59inch

Barva:kot slika

1. Material: potapljanje vrata plavalni obroč je izdelan iz visoko-kakovostnega materiala, plastike, ki je ni lahko biti poškodovan in deformirana, ki pomaga vlak začetnike' potapljanje sposobnost.

2.Kako Uporabljati:Za prvo uporabo, morate namočite dveh prilagojenih žoge pod vodo in pretresite za 1-2 minut, dokler niso v celoti absorbirajo water.By to, arch vrata bodo gladko dobivati obliko za priročno uporabo.

3.Široka Uporaba: plavanje potapljanje igrače so kot nalašč za številne dejavnosti na prostem, kot so plavanje stranke, podvodni ovira tečaji,bazen potapljanje in drugih z vodo povezanih igre.Kako do njih pomeni začetku vesel poletnem času.Primerni so za večino ljudi.

4.Skozi Vrata Potapljanje Tesnilo: Naše podvodno potapljanje usposabljanje igrače lahko vaš bazen, vodni športi, zabavno, zabavno podvodno potapljanje obroč, naj ljudje plavati okrog v vodi kot ribe.

5.Uživajte Vode Zabavno Igrati: To potapljanje usposabljanje igrača je idealno poletno darilo za družino, prijatelje in plavanje za učence; Bazen potapljanje igrače za družinsko uporabo, da igrajo in plavati s prijatelji.

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

2 kos* Potapljanje Plavanje obroč

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo