Na voljo: Na zalogi

2PCS 2024 Stenski Koledar 2024,8 Palčni X 12,Twin-Žična Vezava, Visi Kavelj Za Organizacijo Šolske in Pisarniške

(0 Mnenja Strank)

€13.76 - €18.36

Sku: d168133

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

NAČRT za UČINKOVITO - 2024 stenski koledar od Jan. 2024 - Dec. 2024, velikost je 8 x 12 cm.Velika dnevna bloki (1.1 palčni x 1.3 cm ) pomaga, da zapišete imenovanja in namenske oddelek za Narediti in Beležke vam omogočajo, da učinkovito načrt za cel mesec.

Z VISOKO KAKOVOST GRADNJE - težka iverne varnostno doda podporo in trajnost.Trmast Kovinski Twin-žice zavezujoče z viseče zanke omogoča obračanje strani, enostavno in vam omogoča, da dvorani na steni enakomerno in lepo.

DOBER OPOMIN, označeni prazniki in 2 meseca referenc v mesečno stran, ki vas opozorijo na pomembne datume in pomoč, da ostanejo zavestno časa.

PREMIJA DEBEL PAPIR - Beli Knjigi koledar za steno je ink-dokazilo in dovolj debela, da bi se izognili feathering, ki bi vam ponujajo nemoteno pisanje izkušnje.Uporabite ga lahko storil, da bi spremljali vse opombe, ki jih jemljete, srečanja, sestanke, roke, itd.To je odlično orodje, da bi dobili svoje življenje organizirajo.

Barva:Barvno Fotografijo

Material:Papir

Velikost:Cca. 29 x 21 cm

Vsebina Paketa:

2X 2024 Koledar

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo