Na voljo: Na zalogi

Namizni Ležeči Koledar Prenosni Mesečni Koledar 2024 Koledar Z Minimalistično Zasnovo Z Debel In Trpežne Strani Za Šolo

(0 Mnenja Strank)

€4.59 - €9.19

Sku: d234752

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ostati organiziran in občutek eksotične okus vse leto dlje z 2024 Namizni Koledar.S svojo jasne fotografije in brez barve izginja garancije, to bo koledar vam pomaga učinkovito upravljanje z vašim časom.Plus, to je kot nalašč za spremljanje pomembne datume, kot so rojstni dnevi, Novo Leto, obletnice, Božič in velika Noč.Pripravite se, da ostanete na vrhu je vaš urnik v stilu.

Specifikacija:

Ime izdelka: 2024 Mizi Koledar

Material: 200 g dvojno-lepilo za papir

Velikost izdelka: približno 21.5x17cm/8.46x6.69 cm

Slog: Kot prikazano

Seznam Vsebine:

1x Mala Mizi Koledar

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Eksotične Izlet: Privoščite v kulturni utrip Južno Ameriških državah z našo 2024 koledar izletov.Njegova edinstvena Brazilski okus teme bodo popeljali v nove svetove vsak mesec, povečanje vaš užitek življenja in krepitev svoje spoštovanje različnih kultur.

2.Enhanced Zaščita Oči: z Uporabo visoko kakovostnih materialov, naše 2024 Mizi Koledar je tako okolju prijazne in brez vonja.Svoje debele in trajne strani, ki so odporni na upogibanje in preprečujejo bledenje barv, vse, medtem ko zagotavlja vrhunsko zaščito za oči pred bleščanje in sev.

3.Desk Preobrazba: Odklepanje mirno vzdušje z 2024 Koledar Izletov, featuring privlačno pokrajino za vsak mesec.Svojo elegantno, minimalistično zasnovo in svetle barve, da je eleganten in praktičen dodatek za vaš dom ali poslovni.Uživajte v jasnih slikah naravnih lepot, ki zavzamejo minimalno prostora na vaši mizi ali polici.

4.Enostavno Razporejanje: Poenostaviti svoje življenje z našimi 2024 Koledar Izletov.Uživajte učinkovito upravljanje časa, načrtujete sestanke, sestanke & dogodki z lahkoto.Ostati na vrhu, rojstni dan & pomembne datume.Kot nalašč za dom, poslovna in šolsko uporabo, da načrtovanje preprosto in učinkovito.

5.Ustvarjalno Darilo: uljepšati kakršno koli delo s 2024 Koledar Izletov: praktično darilo za vse priložnosti.Omamljanje modelov in motivacijske ponudb za vsak mesec, da je kot nalašč za družine, prijatelji in sodelavci.Bi jim pomagali ostati na vrhu njihov urnik in se zgleduje po vsem letu.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo