Na voljo: Na zalogi

Harmonika Datoteke Organizator 26-Plast Prenosni Mapo Za Shranjevanje Shranjevanje Blaga S Nastavljiv Ročaj Za Kuponi Račune, Datoteke, Dokumenti

(0 Mnenja Strank)

€8.03 - €12.34

Sku: d164096

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Tiskovine Imetniki
  • Material: Plastični
  • Številka Modela: Accordian Datoteke Organizator

Obdržite vse svoje papirje, organiziran z našo Harmonika Mape!Featuring zunanji mat pokrov in ergonomsko nastavljivo ročaji, vsako režo je zasnovan tako, da so dokumenti, ki so ločene.Kot nalašč za organiziranje in potovanja.

Specifikacija:

Velikost: (pribl.)Kot 33.5*24.5*7 cm/13.19*9.65*2.76 cm

Barva: Črna

Material: PP

Seznam Vsebine:

1pcs*Vložitev Mapi Organizator

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odlično Vzdržljivost: Izdelana iz visoko kakovostnih PP in oxford materiala, naše harmonika mape imajo gladko zunanji mat pokrov, da se počuti dobro in preprečuje straneh od trganja, brez vidnih prask.

2.Izboljšano Udobje: Ergonomsko nastavljivo ročaji in nadgradili zaponke bi to Harmonika Mapa popoln spremljevalec za varno skladiščenje dokumentov.Trmast zaponke zagotoviti brez acciteeth odpiranje, medtem ko udobno ročaji omogočajo preprosto nosite okoli učinkovito.

3.Enostavno Sortiranje: Featuring 26 žepi in prazno kazalo zavihkov, naše Harmonika Mape se zagotovi jasna in učinkovita delitev dokumentov.Vsako režo je hraniti ločeno za hitri dostop, in dva poslovna kartica žepi zagotavlja enostavno shranjevanje kontaktnih informacij.

4.Lahkotno Dokument Ravnanje: zmanjšati svojo dokumentacijo nered z našo Harmonika Mape. 26 žepi poskrbi za prejemke, skripte, menice, kuponi, datotek in še več; izdelava to a vetrič za organizacijo dokumentov, doma, v službi ali v šoli.

5.Pogosto Uporabljenih: Naše Harmonika Mape so kot nalašč za organizacijo vseh vaših pomembnih dokumentov.So široko uporabljajo v šolah in dela, kot tudi doma in v tujini.Trdno dno, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in preprečuje trganje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo