Na voljo: Na zalogi

Stenske Ščetko Dolg Ročaj Kopalnica Scruber Brez Dead-End Čiščenje Wc Čiščenje Sistema Za Stranišča Umivalniki

(0 Mnenja Strank)

€9.48 - €14.59

Sku: d16080

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Čopič Tip: Razpoložljivi Tip
  • Material: Plastični

To ščetko set je treba imeti za vašo kopalnico čiščenje potrebe.Izdelan z visoko kakovostnih PP in TPR materiala, ima crevice čiščenje ščetko in vsestransko wc scruber.Vztrajati vaš wc posodo čisto in higienično s tem enostaven za uporabo in trajno brush set.

Specifikacije:

Material: PP in TPR

Velikost izdelka: Baza: (pribl.)19.7*11 cm/7.76*4,33 palca, Wc skledo krtačo: (pribl.)39.5*7.4 cm/15.55*2,91 palca, Ravno glavo ščetke: (pribl.)42*7.3 cm/16.54*2.87 cm, Crevice čiščenje krtačo: (pribl.)9.3*2,5 cm/3.66*0.98 cm

Seznam Vsebine:

1set*ščetko set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čvrsta in Prožna: Zasnovan z močno PP in TPR materiala, naše ščetko set se ponaša z težko krtačo glavo, da ne bo enostavno preoblikovanje in lahko krije vsak kotiček vaše toaletni skledo.Izkušnje zanesljiv in prilagodljiv čiščenje s to dolgotrajno kopalnica mora imeti.

2.Skupaj Kopalnica Čiščenje: Naše Ščetko in Imetnik Nastavite prihaja z ravno glavo ščetke in crevice čiščenje ščetko, zagotavljanje vseh koncev toilet bowl so učinkovito očistiti.Shranjevanje in odtekanje znanja ohranja kit organizirano in higiensko.

3.Prihranek prostora Sprašujem: Imejte kopalnica brez navlake s to stensko montirani ščetko set.Nosilec se enostavno pritrdi na steno in čopič glavo je stroj, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje.Kompaktna zasnova prihrani prostor in dodaja, sodobno noto za vašo kopalnico.

4.Higienski in Suho: Izkušnje, čisto in higienično kopalnica z našo izčrpati ščetko set.Stensko montirani design ohranja svoj čopič in biti v dosegu, medtem ko odstranite odvečno vodo idealen za čistočo.Plus, izčrpati stojalo zagotavlja fuss-brezplačno čiščenje in suho, vonj brez čopiča.

5.Idealen Wc Čiščenje: znebiti trdovratnih madežev z lahkoto uporabljate naš vsestranski ščetko set.To je praktično zasnovo in vsestransko ščetine lahko enostavno očistite tudi trickiest razpoke vaše wc, zagotavljanje brezmadežne rezultatov vsak čas.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo