Na voljo: Na zalogi

Upoštevajte, Kopalnica, Umivalnik Plug Zamašek Trajne Gradbeništvo Umivalnik Jedro Odklonijo Do Možganov Filter Universal Kopalnico Umivalnik Plug Zamašek

(0 Mnenja Strank)

€0.38 - €0.82

Sku: d24783

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Uporaba: BAZENA
  • Talni Odtok Metoda: Deodorization Tip
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Odtoki
  • Material: Plastični
  • velikost: Others

Značilnosti:

*Univerzalno Oblikovanje: Ta kopalnico umivalnik plug zamašek je oblikovana tako, da vse standardne korita, zaradi česar je vsestranski način za vsako kopalnico.

*Obiskov ene strani Up Design: S svojo inovativno obiskov ene strani up design, ta vtič je zamašek omogoča enostavno odpiranje in zapiranje možganov, zagotavlja učinkovito odvajanje in preprečuje vode preliva.

*Trpežna Konstrukcija: Izdelana iz visoko kakovostnih materialov, to korito plug zamašek je čvrst in vzdržljiv, zagotavljajo dolgotrajno uporabo brez enostavno razstavljanje ali corroding.

*Učinkovito Možganov Filter: Opremljena z možganov filter, ta vtič je zamašek učinkovito pasti lase, naplavin in drugih majhnih delcev, ki jim preprečujejo zamašitev odtokov in zagotavljanju nemotenega pretoka vode.

*Enostaven za Uporabo: Enostavno pritisnite na vtič zamaškom navzdol, da zaprete možganov in pritisni in ga znova odpreti, zagotavljajo brez težav in priročno rešitev za nadzor pretoka vode v vašo kopalnico umivalnik.

Specifikacije:

*Ime Proizvoda: Universal, Kopalnica, Umivalnik Plug Zamašek

*Material: Plastika lupini [plastičnih jedro]

*Velikost: Kot na sliki

*Barva: Kot na sliki

Package Vsebina:

1x Korito Plug Zamašek umivalnik Jedro Odklonijo Do Možganov Filter

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo