Na voljo: Na zalogi

Nakit Stojalo Zaslon T-oblikovane Zapestnico Watch Nakit Rack 2-plast iz Masivnega Lesa Stiski Vintage Zapestnica Stojalo Za Obroča Ure

(0 Mnenja Strank)

€12.64 - €25.28

Sku: d1588

Specifikacije

  • Material: Les
  • Funkcija: Okolju prijazno
  • Uporaba: Hrana
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Št. od Stopnje: Dvojno
  • Razvrstitev: Non-zložljivo Stojalo
  • Vrsto Namestitve: Nadstropje Vrsta
  • Vrsta: Shranjevanje Imetniki & Stojala
  • Številka Modela: Nakit Stojalo Zaslona Rack
  • Uporablja Prostor: Dnevna Soba

Bullet Točk:

1.Priročno za Delovanje: Poveča količino nakit za shranjevanje, ki jih imate z naše stojalo za zaslon, ki ohranja vse kose izpostavljeni in urejena pa doda pridih elegance in občutek za hierarhijo.

2.Preprosto Nastavite: Če želite uporabljati ta nakit stojalo zaslona, samo privijte vijake.Vse novice je mogoče enostavno namestiti, in ima preprost slog, ki se zlije v s katerokoli okolje.

3.Služijo za Dolgo Časa: Ta nakit stojalo zaslon je izdelan iz materiala za enkratno uporabo, ki je iz masivnega lesa z edinstveno strukturo, ki je jasno in lepo.To je tudi čvrst in vzdržljiv, zato boste lahko uživali prikazuje vaš nakit za dolgo časa.

4.Dobro delo za Vas: Z naše Nakit Stojalo Zaslonu, se lahko poslovite od pentlje in praskami.Prefinjeno T-oblikovane zasnove ponaša različnih višin in dvo-plastno gradnje zagotoviti organizirano, zmeda-brezplačnega prostora za shranjevanje za vse vaše dragocenosti.

5.Bogat Funkcije: Ta nakit stojalo zaslon zagotavlja vsestranski funkcije in je kot nalašč za ženske, ki želijo, da shranite svoje obsežno nakit zbirka v organiziran in dostopen način.Njegova večnamenska uporaba omogoča DIY zapestnice, držite ure in las vezi.

Opis :

Organizirati vaš nakit, zbirka z našimi T-oblikovane Zapestnica Držalo, Stojalo.Simple design omogoča enostavno pregledovanje in izbor vaše najljubše zapestnice.Njegov čist in lep zaključek dopolnjuje vsaka soba dekor.Kot nalašč za ženske z veliko zbirko nakita.Imejte zapestnice untangled in na zaslonu se z našo Zapestnica Držalo, Stojalo.

Specifikacija:

Ime: Nakit Organizator Stojalo

Material: les

Velikost izdelka:

Znanja: o 15*11*2.5 cm/5.9*4.3*0.98 v

T-okvir: približno 20*23.5 cm/7.87*9.25 v; 20*15 cm/7.87*5.9 v

Seznam vsebine :

1* Nakit Stojalo Zaslona

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo