Na voljo: Na zalogi

Gume Pripravi Pristavi Lahki Shranjevanje Rack Gume Zapah Šok Absorpcije Hladilnik Zamenjava Pristavi Večkratno Uporabo Toolbox Pokrov

(0 Mnenja Strank)

€12.39 - €24.78

Sku: d15021

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta Gume T-Ročaj Hasp se ponaša z odlično funkcionalnost, fine podrobnosti obdelave, in dobra elastičnost.To je fiksno priključen, zaradi česar je kot nalašč za uporabo, običajno v vlažno ali težkih vremenskih.S svojo visoko kakovost gradnje, ste lahko prepričani, da bo to imajo na podlagi težkih razmerah.

Specifikacije:

Ime: Gume T-Ročaj Hasp

Enotni Teža: 44 g o

Material: Guma

Pakiranje Velikost: o 10.8 * 4.6 * 3cm/4.25*1.81*1.18 v

Embalaža: PE

Seznam Vsebine:

1* Gume T-Ročaj Hasp

Ali

2* Gume T-Ročaj Hasp

0r

4* Gume T-Ročaj Hasp

Opombe:

1. Nekateri izdelki imajo lahko rahle barvne razlike v njihovih slik zaradi dejavnikov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske spretnosti.Barve, ki so na podlagi dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Široka Uporaba: Naše Gume T-Ročaj Hasp zagotavlja varno rešitev za toolboxes, gradnjo, opremo in vozila.Z odlično izdelave, je idealen za uporabo na hladilniki, pralni orodja in več.Gladke, burr-brezplačno konča, je kot nalašč za fine podrobnosti obdelave, zaradi česar je vsestranski in zanesljiv izbira za več aplikacij.

2.Enostaven za Uporabo: Naše Gume T-Ročaj Hasp zagotavlja prilagodljiv pre-zaostritev, ki veljajo na povezovanje organ, ki zagotavlja bolj varno zaklepanje.To zunanja oblika krivljenega T-oblikovan ročaj slog za udoben oprijem in absorbira vibracije za dodatno udobje.Dobili bolj zanesljivo in priročno zaklepanje izkušnje.

3.Enostavno-nameščena Design: Trdno povezovanje elementov z lahkoto, z uporabo naše Gume T-Ročaj Hasp; ni potrebe, da se pripravi tudi veliko orodij, kot so vijaki vključeni za enostavno namestitev.Nakladanje in razkladanje vaših predmetov je vetrič s tem enostaven za uporabo hasp, ki zagotavljajo, da ne bodo zlahka ločijo.

4.Boljše Varstvo: Naše Gume T-Ročaj Hasp je oblikovana z uporabo visoko kakovostnega najlona in gumijasti materiali, ki so odporni na obrabo in nepremočljiva, ki zagotavljajo, da se lahko kosajo z vlažno ali težkih vremenskih razmerah, medtem ko zagotavlja izjemne trajnosti in varnosti za svoje stvari.

5.Enhanced Protection: Gume T-Ročaj Hasp je trden zidava zagotavlja optimalno varnost.Svoje self-poravnava oblika zagotavlja maksimalno zaščito pred krajo.V hasp je trpežna konstrukcija in UV odpornost, da je kot nalašč za dolgotrajno uporabo, ki skrbi za svoje raznolike zahteve glede varnosti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo