Na voljo: Na zalogi

2M Plišastih Igrač Shranjevanje Verige, Polnjene Živali, Igrača, Držalo Visi Igrače za Shranjevanje Zaslon Organizator Z 20 Posnetkov, Igrače, Okraski Za Klobuke

(0 Mnenja Strank)

€7.84 - €15.69

Sku: d1482

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični

Bullet Točk:

1. Velika Zmogljivost Igrače za Shranjevanje Verige: S skupno dolžino 6.56 palcev, to plastika, igrače za shranjevanje verige prihaja z 20 posnetkov in lahko imajo do 20 nagačene živali, da vašega otroka igrače organizirani.Velike zmogljivosti igrača shranjevanje rack je najboljša izbira za vas organiziramo vaše otroški sobi.Uporabite te kljuke za obešanje dolge verige na stene, vrata in več, da vam pomaga trgovina igrače in shrani prostor v shrambi.

2. Trajno Dekoracijo: Enostavno in funkcionalno, to polnjene živali rack lahko ne le shraniti, temveč tudi prikaz srčkan nagačene živali.Lahko enostavno organizirate in zamenjajte plišastih igrač.Naše igrače za shranjevanje verige so izdelane iz visoko kakovostne plastike material z dobro obremenitev ležaja zmogljivosti, trajne in se lahko uporablja za več let.

3. Enostaven za Uporabo: posnetki so snemljiv, lahko nastavite razdaljo med posnetke glede na velikost igrače za boljši prikaz.Kot nalašč za plišaste živali, plišastih igrač in drugih dodatkov.To je idealen način za shranjevanje in prikaz vašega otroka igrače v spalnici in igralnicah.

4. Dvojna Možnost: skladiščenje verige je lepe, lepe in praktične, lahko visijo navpično ali vodoravno, so 20 snemljiv posnetke na to, jih je mogoče zlahka odstraniti iz verige, in lahko enostavno preurediti, da izpolnjujejo svoj različnih visi potrebe ; Vertikalni zvečer se uporablja za shranjevanje plišastih igrač, nogavice, itd., in horizontalno zvečer se uporablja za prikaz počitnice kartice, fotografije, slike, itd.

5. Uporablja Priložnostih: skladiščenje verige je visoko kakovostne, lepe in lepe, se lahko uporabljajo za visi plišastih igrač, pet pliš igrače, lutke, rute, odeje, kravate, nogavice, kape, rokavice in drugi gospodinjski predmeti, primerni tudi za festival kartica, zaslon, foto zaslon, umetniški Izdelek, zaslonu, itd., lahko shranjevanje majhnih predmetov, ohraniti hiše je urejeno.

Opis:

Shranjevanje verige je visoke kakovosti, se lahko uporablja za visi plišastih igrač, pet pliš igrače, lutke, rute, odeje, kravate, nogavice, kape, rokavice in drugi gospodinjski predmeti, primerni tudi za festival kartica, zaslon, foto zaslon, umetniški Izdelek, zaslonu, itd.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: Igrača Organizator Shranjevanje Verige z 20 Posnetki

2. Material: plastika

3. Barva: Bela

4. Velikost: dolžina 2 metra

Seznam Vsebine:

1 x Verige

20 x posnetek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo