Na voljo: Na zalogi

Božič Pisala Za Otroke Multicolor Risanka Pompom Gel Črnila In Peresa Božič Peresa S Jelenov Božič Drevo Snežaka Obliko Za

(0 Mnenja Strank)

€1.72 - €2.47

Sku: d14358

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Sprostiti svojo ustvarjalnost to sezono Božič z naše srčkan Božič peresa!Z udoben oprijem in lepih barv, ti peresa so kot nalašč za grafiti in druge ustvarjalne dejavnosti.Omogoča super ideja za darilo ali pa jih dodate na vaš Božični zabavi v prid.Veselje za svoje najdražje s teh prazničnih peresa.

Specifikacija:

Ime: Božič Peresa

Primerno darilo priložnostih: festivali, oglaševanje

Darilo, katerih namen: osebno darilo

Specifikacija: bela, rdeča, modra, rjava

Teža: približno 20 g

Seznam Vsebine:

Božič Peresa*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Inovativnih Umetnosti: Vžgejo svojo domišljijo z naše Božično peresa.Primerna za barvanje, grafiti in druge ustvarjalne dejavnosti, ti peresa so cute design in ponuja svetle, živahne barve.Mehko in prijetno na dotik, so kot nalašč za sproščanje svoje umetniške strani in ustvarjanje mojstrovine.

2.Pisanje Učinkovitost: Naše Božično peresa so tako, da zagotavljajo vrhunsko pisanje izkušnje s kakovostjo kemični svinčnik vložki, ki zagotavljajo madeže-prosti pisni obliki.Udoben oprijem in praznično zasnova jih naredi bolj priročno za uporabo, medtem ko je pisanje tekoče, ki jih mora imeti med prazniki.

3.Poln Božič Element: Širjenje Božično cheer s temi čudovit Božič peresa, featuring Santa Claus, snežaka, in jelenov modelov.Otroci bodo radi teh prazničnih peresa, ki jih odlično Božično darilo za otroke, družine in prijateljev.

4.Široko Aplikacije: Ti božič peresa so kot nalašč za počitnice potrebščine, šolsko nagrade, in Božični zabavi v prid.So večnamenski igrače, da se otroci lahko igrajo z in pisanje z.

5.Živahne Barve: S paleto barv, kot so rdeča, zelena, modra, in še več, ti peresa so oblikovane, da ustrezajo vaše razpoloženje in vaše potrebe.Svojo elegantno obliko in gladko pisanje bi praktičnost in lepoto vaše pisanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo