Na voljo: Na zalogi

6PCS Ustvarjalne Cat Claw Označevalec Peresa Kawaii Fluorescentna Označevalniki Umetnosti Označevalcev korejski Tiskovine List Načrtovalec Pisarniški Material

(0 Mnenja Strank)

€5.23 - €7.59

Sku: d108766

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Cute design: To označevalnik sprejme kreativne in edinstvene cat claw načrt, da bi bilo videti srčkan in modi.Zelo primerna za ljudi, ki radi mačke ali lepe stvari.

2. Visoka kakovost: Cat ' s Paw označevalnik uporablja nestrupeno in neškodljiv na vodni osnovi črnila, in rokopis je svetla in trajajo, ki lahko zagotovi najboljše pisanje izkušnje.

3. Enostaven za uporabo: skp oblikovanje označevalnik, ni težko izgubiti, in je preprost in enostaven za pridržite design omogoča tudi enostaven za uporabo.In zaradi gladkost označevalnik nib, brez prask ali bije se bo zgodilo v pisni obliki procesa.

4. Idealno darilo izbira: Zaradi svoje edinstvene zasnove, se lahko uporablja kot idealno darilo za posebne priložnosti, kot so festivali ali rojstne dneve, prijatelji, sošolci, sorodniki, itd.Hkrati se lahko uporablja tudi kot praktično orodje za učenje, pisarniške in druge kraje.

Material: Plastika

Pero obliko: Poševna

Barva: Kot prikazano

Paket vključuje: 6PCS

Opomba:

Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo