Na voljo: Na zalogi

Steklo Barva Oznake Slikarstvo Peresa Barva Marker Nastavite 12 Barv Keramični Peresa Rock Barvanje Barva Peresa Peresa Za Vrč Keramično Steklo

(0 Mnenja Strank)

€5.28 - €10.56

Sku: d138943

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Odklepanje ustvarjalnost in domišljijo z našimi nepremočljiva in sun-dokazilo steklo barva označevalcev.Kot nalašč za steklo slika v daycares in šole, ti dolgotrajno označevalci so super za umetniško izražanje in ustvarjanje edinstvenega darila, ki bo trajalo vse življenje.

Specifikacija:

Izdelek material: ABS

Izdelek hoja: 130 g

Velikost izdelka: (pribl.)16*14.1*1.2 cm/6.3*5.55*0.47 cm

Seznam Vsebine:

12* Keramični Barva Peresa

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Barvita Ustvarjalnost: Sprostili svoj umetniški potencial z našo steklo barva peresa, kot nalašč za steklo slika v daycares in šole.Ta 12-delni set omogoča, da mešate različne barve in ustvariti široko senco območju.DIY vaše predmete s temi enostaven za uporabo in trajno peresa.

2.Dolgotrajno Kakovost: lahko zanesejo na naše steklo barva peresa za dolgotrajno uporabo zaradi svoje odlične ABS gradbeništvu in okolju prijazen, brez vonja črnila.Bodite prepričani, varno in trajnostno uporabo vsakič, ko barve.

3.Široka Uporaba: S Steklo Barva Peresa, odklepanje vaš notranji umetnik in ustvariti DIY projektov na porcelan, steklo, kovino, les in še več.Ta vsestranski peresa odpiranje v svet ustvarjalnosti in domišljije za široko uporabo v edinstvena darila in doma dekor.

4.Edinstven Črnilo Formula: Povzdignil svoj kozarec umetniških projektov z našo steklo barva peresa, ki imajo potrjeno črnilo formula.Nepremočljiva in sonce-dokazilo črnilo ni enostavno zbledi in daje živahne barve z močno prekrivnost.Ustvarjanje umetnosti, ki traja z našo posebno črnilo.

5.Dobro Predstavlja: Naše Steklo Barva Peresa so hit z otroci in odrasli, česar so kot nalašč darila za vsako priložnost.Idealen za dečke in deklice nad 3 let, ti peresa so praktična in lepa, česar so super za rojstni dan, nazaj-šola, počitnice, in še več.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo