Na voljo: Na zalogi

Kuharska knjiga Stojalo Nastavljiv Zložljive Knjiga Zaslon Stojalo S Strani Imetnika Posnetke Proste Roke, Stojala Namizni Večnamenski Posnetek Odbor

(0 Mnenja Strank)

€23.30 - €33.27

Sku: d13747

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis:

Iščejo vsestranski in funkcionalni knjigo stati?Poglej ne dlje!Naše večnamensko stojalo je zasnovan tako, da omogoča različne branje potrebe s svojimi zarezo design, zmanjšanje vratu, utrujenost.To stojalo je tudi vodoodporna, zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost.S sposobnostjo, da imajo knjige, tablet, in še več, to stojalo je popoln dodatek za vsak branje prostor.

Specifikacija:

Ime izdelka: branje rack

Izdelek barva: barva čaja

Mala: o 28x20cm/11.02x7.87 cm

Medij: o 34x23cm/13.39x9.06 cm

Velika: o 39x28cm/15.35x11.02 cm

Teža izdelka:

Mala: 958g

Medij: 1200g

Velika: 1500g

Seznam Vsebine:

1 x Knjiga Stojalo

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšajte Svojo Držo: Imajo boljše bralne izkušnje, medtem ko vodenje vaše glave gor in preprečevanje vratu sev uporabo naše knjige stojalo, spodbujanje zdrave vratne hrbtenice in zmanjšanje bolečine.

2.6 Ravni Nastavljiva: Glede na vaš edinstven branje želje, ta knjiga stojalo prilagaja vseh vrst knjig in elektronske naprave, s šest na ravni nastavljiv kotov od 75 do 30, kar vam zagotavlja vsestranski in udobno izkušnjo branja.

3.Strani Posnetek: Naša Knjiga Stojalo je elastične sponke trakovi zaščito knjig pred praskami in trdno držite debel papir z elastično silo, medtem ko enostavno clipping tanke strani z zarezo design.Uživate brez stresa branje!

4.Multi-uporabo Udobje: Ta knjiga stojalo je kot nalašč za gospodarstvo vaš mobilni telefon ali tablični računalnik na idealno kota, medtem ko branje, slikanje, pisanje, ali gledal vaje.Prav tako služi tudi kot glasbeno stojalo ali laptop stand, in je odlična za kuhanje in gledal recepti, hands-free.

5.Trajno Podpora: Izdelane s trdno konstrukcijo, ta knjiga stojalo zagotavlja čvrsto in zanesljivo podporo za svoje knjige in tabličnem računalniku, kot nalašč za prostoročno branje in večopravilnost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo