Na voljo: Na zalogi

Avto Pnevmatike Orodja za Popravilo Kit z gumijastimi Trakovi Tubeless Pnevmatik Punkcijo Studding Priključite Komplet za Tovornjak motorno kolo

(0 Mnenja Strank)

€5.25 - €11.17

Sku: d18124

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake: avto pnevmatike orodja za popravilo kit

Specifikacije

  • Postavka Vrsta: Orodja Za Popravilo Pnevmatike
  • Vrsta Materiala: PP in železa
  • Element Teža: 145g
  • Ime Izdelka: Pnevmatike Popravilo Kit s Čepi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Pakiranje seznam: 8-delni set Pnevmatik Popravilo Kit
  • velikost: 16/25.5/1cm
  • Posebne Funkcije: Pnevmatike Popravilo Kit s Čepi

Avto Pnevmatike Orodja za Popravilo Kit z gumijastimi Trakovi Tubeless Pnevmatik Punkcijo Studding Priključite Komplet za Tovornjak motorno kolo

Bullet Točk:

1.Hitro Popravilo Pnevmatik: Ta kit vam omogoča hitro popravilo majhne luknje v tubeless pnevmatike brez vpliva na naslednjo vožnjo.Je enostaven za uporabo in deluje učinkovito za punkcija popravila.

2.Cuttable Pnevmatike Popraviti Trak: Ta avto pnevmatike popravilo kit vam omogoča, da določi luknje hitro in enostavno.Lahko izrežete pnevmatike popraviti trak dolžine ki jih potrebujete, in uporabite kot želite.Ni potrebe, da odstranite pnevmatike iz rim, prihranite čas in težav.

3.Gume, Popravilo Pnevmatik Trakovi: visoko kakovostne gume trakovi so odporne na obrabo in imajo močan oprijem, medtem ko je PP in spiralne, iz železa noži se lahko enostavno pierce pnevmatike in pečat punkcijo.

4.Enostavno Prebadajo Pnevmatike: ravna črta, oblika spirale, povrtalo, ki omogoča enostavno pierce pnevmatike in vstavite gumijasti trakovi, ki lahko učinkovito pečat punkcijo.V povrtalo je lahek in enostaven za prevoz, tako da lahko odpravite vaše pnevmatike, kjerkoli in kadarkoli.

5.Vsestranski Uporablja: Ali imate avto, tovornjak, motorno kolo, kosilnico, traktor, ali priklopnik, ta avto pnevmatike popravilo kit lahko določi vašo tubeless pnevmatike v nekaj minutah.Je enostaven za uporabo in opremljen z vsem, kar potrebujete, da bi dobili nazaj na cesto.

Pnevmatike Popravila Kit je priročno orodje za določanje luknje na vaš avto pnevmatike.Vam ni treba odstraniti pnevmatike ali skrbi, ki vplivajo na naslednjo vožnjo.Samo uporabljamo visoko kakovostne gume, popravilo pnevmatik trakovi in piercing orodje za tesnjenje luknjo.Piercing orodje je ostro konico, ki omogoča enostavno pierce pnevmatike in vstavite trak.Ta komplet je primeren za avtomobile različne modele in velikosti.

Specifikacija:

Vrsta: Stanovanje Pnevmatik Popravilo Kit

Slog: navaden 8-delni set, nadgradili 8-delni set izbrati

Package Seznam:

1 Nastavite Pnevmatike Popravilo Kit

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo