Na voljo: Na zalogi

Avto Fender Rob Orodja Za Popravilo Auto Paintless Dent Popravilo Kit Večnamenski Avto Telo, Kovinsko Orodje Za Popravilo Avtomobila Fender Plošča Vrat Rob

(0 Mnenja Strank)

€21.60 - €43.20

Sku: d10339

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Avto Dent Popravila Klešče

Bullet Točk :

1. Dolgotrajno Delovanje: Izdelane iz visokokakovostnega litega kovinski, ti Avto Dent Popravila Klešče imajo izjemna odpornost proti obrabi, visoka trdota in trdnost.Ni enostavno deformirana in večjo vzdržljivost so njihove ključne značilnosti, ki zagotavljajo, da nudijo dolgotrajno delovanje, medtem ko ravnanje koli poseči z lahkoto.

2. Utrujenost brez Izkušenj: Naš Avto Dent Popravila Klešče pohvali znanstvenih blažilnikom design, ki učinkovito zmanjšuje utrujenost in prihrani dela.Z udobno in vzdržljiv grip, te klešče prilagodijo vašim potrebam za ergonomskih rešitev za vse vaše popravila potrebe.

3. Izboljšano Avto Dent Popravila: Zasnovan z gumirani ročaj, te klešče zagotoviti varno prijem za šop trave-prost dent popravila.Odpravo potrebe po strokovno storitve enostavno, neposredno popravila kadarkoli in kjerkoli.Prilagodljivo delovanje zagotavlja odlične rezultate v nobenem trenutku!

4. Prihranek stroškov: Uporaba naš Avto Dent Popravila Klešče in Fender Rob Klešče naredi popravilo vašega avtomobila udrtine vetrič.Priročno sponko robov fender in da je ravno in gladko.To orodje je stroškovno učinkovita rešitev, ki prihrani čas in denar v strokovno popravili.

5. Širok Obseg Uporabe: Popravilo motorja kapuco rob in rob vrat udrtine z lahkoto uporabljate ti Avto Dent Popravila Klešče.Primeren za različne ploščatih udrtine, te klešče zagotavljajo izjemno popravila učinkom, ki jih mora imeti orodje za v vaš avto popravilo kit.

Opisi :

Ti Avto Dent Klešče so učinkovita in dela,-varčevanje z njihovo prilagodljivo delovanje.Narejen z obrabo-odpornih materialov, ti dent popravilo orodja, ki so primerna za različne ploščatih udrtine.Poslovite od nadležen udrtine s tem zanesljivo, kakovostno orodje za popravilo.

Specifikacija :

1. Ime izdelka: Avto Dent Popravila Plier

2. Izdelek, Material: Lito Kovin

3. Izdelek dolžina: približno 23 cm/9.1 v

Značilnosti :

1. Rezilo rob klešče imajo gume ročaj, ki preprečuje zdrs z roko med uporabo in ima dovolj moči, da bi popravila udrtine.

2. Gume ročaj, udoben za uporabo.

3. Udoben in vzdržljiv grip lahko absorbirajo vpliv vibracij in zmanjšanje utrujenosti.

4. Rob orodje za popravilo prejete za avto odbijač ima odlično trpežnost.

Seznam Vsebine :

Avto Dent Popravila Plier * 1

Opomba :

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

2. Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo