Na voljo: Na zalogi

50pcs Vode PH Test Trakovi Večnamenski 6-v-1 Klor/PH/Brom Ukrep Papir, Visoko Natančno in Enostavno Odkrivanje za Bazen, Spa

(0 Mnenja Strank)

€2.94 - €7.35

Sku: d99014

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: MOJOYCE

50pcs 6-v-1 Bazen PH Test Papir Večnamenski Klor/PH/Brom Ukrep Papir Enostavno Odkrivanje Akvarij Bazen Dodatki

Funkcija:

1. Trajno Papirni Material: Naša 6-v-1 plavalni bazen z vodo in akvarij testni trakovi so izdelani iz varen in trajen material, papir, z dolgo življenjsko dobo.

2. Široka Uporaba: testni trakovi se lahko uporabljajo za ugotavljanje kakovosti vode v bazenih, vroče kadi, akvariji, ribniki, industrijske vode, in na drugih mestih, pomaga ohraniti sveže vode kakovost za vaš bazen in spa.

3. Zdravje Kazalnik: Je potopljen testnih lističev so tudi dober način, da vedo, ali pitne vode, ki je v zdravem in čistem stanju.

4. Uporabniku Prijazno: Naš bazen testni trakovi so zelo enostavni za uporabo, tudi za prvič, uporabniki, in lahko odnesete s seboj kamorkoli greste.

5. 6-v-1 Design: testni trakovi sprejme 6-v-1 design, ki je hiter in priročen način, da preizkusite kakovost vode.Testni trakovi so praktično orodje za preverjanje kakovosti vode.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: Testnih Lističev

Steklenico velikost: približno 96 * 35mm/3.77 * 1.37 palčni

Opomba:

Zaradi različnih serijah, so lahko majhne razlike v izgledu test papir/box, ki ne vplivajo na njeno uporabo.Prosimo, da upoštevate dejanski element, prejete za naključno pošiljko!

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

50 x Testnih Lističev

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo