Na voljo: Na zalogi

Paket 100 LED Keychain Svetilka, 395Nm UV Keychain Svetilka, UV Light Svetilka Keychain

(0 Mnenja Strank)

€47.93

Sku: d96876

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Paket 100 LED Keychain Svetilka, 395Nm UV Keychain Svetilka, UV Light Svetilka Keychain Praktično vijolična svetloba: uporablja predvsem za odkrivanje ali preverjanje koli fluorescentna tekočine, kot so hišne urina, scorpions, valuta, vozniško dovoljenje, osebna izkaznica, potni list, itd.

Zanesljiv vir svetlobe: Vsak mini UV svetilko prihaja z majhno LED žarnice, ki zagotavlja 10 stopnje svetlosti in življenjsko dobo 100000 ur.Dovolj za izpolnitev vaše tipične potrebe.

2 razsvetljavo metode: kratkim Pritiskom na gumb za vklop instant svetlobe, in da potisnete stikalo za nazaj, bo vključite neprekinjeno osvetlitev za javnost strani.

Čas delovanja baterij: Napaja z dvema vgrajenima CR2016 gumb baterije.Se lahko vsak, ki se odstrani za zamenjavo in prenašati 12 ur neprekinjene uporabe.

Prenosni design: 1.6 palca L x 0.87 palčni W, mase za 0,2 unč.Preprosto priključite gorilnik za keychain s snemljivo obesek za ključe in ga nosite s sabo.

Barva:Roza/Vijolična

Material:plastika

Vsebina Paketa:

100 x keychain svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo