Na voljo: Na zalogi

2PCS 10 Glavo Solar Powered Firefly Luči, 10 LED Prostem Nepremočljiva Sončne Starburst Ziblje Vrtne Luči

(0 Mnenja Strank)

€14.96 - €22.34

Sku: d93228

Kategorija: Zunanja Razsvetljava

Oznake:

Specifikacije

  • Raven Zaščite: IP65
  • Certificiranje: NOBEN
  • Je Svetil Vključeni: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Slog: Sodobne
  • Številka Modela: sončna svetloba

Dropshipping podporo in wholesaling.

100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.

Ta zunanji vrt sončne svetlobe, zaradi česar je velik ustvarjalec romantično vzdušje.Bo vaš vrt bolj privlačna.Pazi, kresnice, ples, ko veter piha!

Solar Powered: Owered s solarnimi,št ročno polnjenje potrebno, svetloba je mogoče do konca napolniti v 4-6 ur na sončen dan.Ko je polna, jo lahko traja 8-15 ur na noč.

Enostaven za Namestitev, Brez Napeljave Zahteva:Brez kablov ali svečke potrebno, samo obrat sončne luči na vašem vrtu in flip stikala, da uživajo najlepših sončnih dekorativne luči v svetu.

Pametna za Nadzor Svetlobe & IP65 Vodotesen:Samodejno vklopi ponoči in izklop ob zori, varstvo okolja in varčevanje z energijo,kot Nalašč za zunanjo razsvetljavo, tudi v slabem vremenu, kot je močan dež ali snežni, to še vedno lahko light up vaš vrt/na prostem.

Popoln Vrt Dekoracijo in Holiday Gift: Te solarne vrtne luči prinašajo čudovito svetlobo, da ustvarite romantično in praznično vzdušje, kot nalašč prostem dekoracijo za metrov, dvorišča, zelenice in pločnikih in vse priložnosti, kot so Božič, poroke, Novo Leto, itd.

Barva:Kot prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

2 x sončne vrtne luči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Spoštovani uporabnik, če želite, da kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo ponudili drugega preferenčne cene.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo