Na voljo: Na zalogi

Svinčnik Oblikovan Svinčnik Imetnik Kozmetični Krtačo Shranjevanje Primera Za Mizo Dustproof Namizni Organizator Primeru, Črna

(0 Mnenja Strank)

€12.44 - €25.91

Sku: d9258

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

[Svinčnik Oblikovan Pero Imetnikom]Zasnovan tako, da spominja prevelik svinčnik, pozornost do detajlov, od realistično teksturo za radirka-zgleduje pokrov, ustvarja vizualno privlačno in zabavno dodatek za vsako mizo.Naj Svinčnik-Oblikovan Svinčnik Imetnik vas navdihujejo, vsakič, ko ste dosegli za pisanje instrumenta.

[Trajne in Trmast]Izdelane iz visoko kvalitetnih plastičnih materialov, Svinčnik-Oblikovan Svinčnik Imetnik je zgrajena do zadnjega.Je robustna konstrukcija zagotavlja, da ostaja stabilen, kar preprečuje nenamerne odlaganje ali izlitja.

[Vsestranski in Praktične]Poleg svinčniki, ta vsestranski organizator lahko tudi pridržite, kemični svinčniki, flomastri, označevalniki, ali druge majhne desk essentials, se lahko služijo tudi kot stojalo za vaš pametni telefon ali zaslon majhen, pisarniški material.Svojo vsestranskost, zaradi česar je dragocena pridobitev za vsak dom ali pisarno nastavitev, vodenje vse, kar potrebujete na enem mestu.

[Odlično Darilo Ideja]Iščete edinstveno in praktično darilo za kolega, študenta, ali ustvarjalni posameznik?Svinčnik-Oblikovan Svinčnik Imetnik je premišljen in čudovito izbiro.Svojo očarljivo zasnovo je prepričan, da bi nasmeh, da nikomur v obraz, medtem ko zagotavlja funkcionalno rešitev za mizo organizacije.

Barva:črna

Material:plastika

Velikost:približno 293 x 85mm

Vsebina Paketa:

1X Oblikovan Svinčnik Svinčnik Imetnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo