Na voljo: Na zalogi

Industrijska Prilagodljiv Elektronski HTD-D Series 4 Smereh, Testiranje Opreme

(0 Mnenja Strank)

€3 096.94

Sku: d9163

Kategorija: Merjenje & Analiza Instrumentov

Oznake:

Specifikacije

  • Smeri opazovanja: Neposredno videnje
  • Garancija: 1 Leto
  • Moč: Elektronski
  • Premer sonde: dia.6 mm/8 mm/10 mm/12 mm
  • model: HTD-D12
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Nadzor Kamere: Električni, Ključ nadzor
  • Goriščna Razdalja: Fiksni
  • Globine Polja: 10 mm-/20-150
  • Po meri za podporo: OEM
  • Delovna Dolžina: 1,5 m (prilagodljiv)
  • Polje Kota: ≥70°
  • Blagovna Znamka: HUATEC
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Sonda za upogibanje smer: 4 način
  • Ime Izdelka: Elektronski Endoskop
  • Kraj Izvora: PEKING, KITAJSKA
  • Številka Modela: HTD-D12

Dragi prijatelji, dobrodošli v naši trgovini.Če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me na WhatsApp+86 185 2824 1559 ali WeChat+86 132 65392016 (e-naslov: [email protected] )bom poslal izdelek povezavo za nakup!prikaz informacij

Industrijska Prilagodljiv Elektronski Endoskop HTD-D Series 4 Smeri Endoskop Testiranje Opreme

HTD-D serija industrijskih endoscopes uporabo električnih tipke za nadzor vrtenja spekuluma glavo v štirih smereh, ki je natančen, prilagodljiv in delo-varčevanje z energijo, in se lahko zavedajo položaja vsaka točka spekuluma glavo, tako, da svojo vizijo lahko sledite svojemu srcu.Naprava sprejme integriran dizajn, enostavno upravljanje; vse funkcije se lahko zaključi z eno roko.Visoke ločljivosti, ostre barve, slike brez popačenja, široko uporabo okolju, in lahko posnamete slike, video posnetke in druge načine, da shranite mesta iz izvirnih podatkov, da bi zagotovili trdno jamstvo za pregled in vzdrževanje.Pogosto se uporabljajo v avtomobilski motor ogljikovih testiranje, jeklene cevi, litje, posodo notranje okvare testiranje, letalska in vesoljska industrija, energija, industrijske, policije, civilnih in drugih področjih.Tehnični parameter: Ime HTD-D serija Industrijskih elektronskih endoskop optični sistem smeri opazovanja Neposredno vizijo, goriščna razdalja, fiksna Polja kota ≥70° Globinska ostrina 10 mm-∞/20-150 Sonda specifikacija Sonde premera Φ6mm/Φ8mm/Φ10mm/Φ12mm Sonda kotom ≥120° Sonda upogibanje smer 4 način Delovna dolžina 1,5 m (prilagodljiv) nadzor Kamere električni,kontrolno tipko za zajem slike in prikaz Zaslona svetilnost 250cd/m2 Image acquisition ločljivost >720*625 pixel 450000 zaslon 5" TFT true color System specification vir Svetlobe Visoko svetlobe LED medij za Shranjevanje 8G SD kartico za Shranjevanje JEPG,MPEG4 moč Zgrajena v polnilna baterija Izhodni vmesnik USB2.0, AV OUT .jezik angleščina V-globina material cevi iz Nerjavečega jekla način Delovanja ročni prenosni nadzor

Značilnosti izdelka:

1. Integrirana ročni načrt, tehta približno 0.88 kg, enostaven za prevoz.

2. Uporabniku prijazna, preprosta in jasna operacijski sistem.

3. V voajerske glava je pod nadzorom v štirih smereh z električno gumbi, in vsaka točka je lahko postavljen, in micro-gibanje se lahko prilagodi natančno, kar vam omogoča, da opazujete, kot želite.

4. Multi-layer iz nerjavečega jekla/volfram žice očesa je sprejel v globoko cev, ki je bolj anti-korozijsko in odporne na obrabo.

5. Sprejme 5-palčni hd zaslon.

6. Visoko svetlost LED osvetlitev, večstopenjsko nastavljiva svetlost.

7. Multi-funkcionalni sistem za obdelavo slik, ki vključuje fotografijo, fotografiranje, snemanje videa, brskanje in se vrniti obisk, in je lahko povezan z računalnikom prek USB-ja.

8. 8GB pomnilnika, super-velika zmogljivost litijevo baterijo, trajnostno 3-4h, ultra nizko porabo energije.

9. Mogoče prilagoditi, nadgraditi infrardeči povezavi, brezžični peeping glavo nadzor.

HUATEC Skupina je zanesljiv proizvajalec in dobavitelj instrumentov za testiranje v Pekingu na Kitajskem.HUATEC Skupina združuje vse R/D in proizvodnja izkoristite vse svoje hčerinske družbe, izkorišča svoje let trženje in prodaja izkušnje na svetovnem trgu, prispeva k ponuja najbolj usposobljenih konkurenčnih izdelkov in storitev na mednarodnih trgih.

HUATEC Skupine proizvodov, ki so sestavljene iz vseh vrst kovinskih in nekovinskih testiranje opreme, kot so prenosni trdoto tester, mikro trdote tester, shore durometer, vickers trdoto tester, Rockwell trdoto tester, Brinell trdoto tester, prenosne rentgenske napako detektor, mobilne X-ray napako detektor, v Realnem času rentgenski posnetek napaka sistema, počitnice detektor, digitalni prenosni eddy current električna prevodnost meter, digitalni ultrazvočni napako detektor, prevleke/slikarstvo debelina pločevine, ultrazvočni merilnik debeline, vibracije tester, hrapavost površine tester, profil projektor, itd, in vse svoje pripomočke, kot so ultrazvočni pretvornik, test blok, IQI, vodi zaslon, merilcem gostote (densimeter), film gledalca, itd.

Imamo več kot 15 R&D inženirji v naši skupini, podjetju, ki poskrbite, da proizvaja izdelek, ki ga želite najboljše kakovosti.In več kot 10 novih proizvodov, ki se bo razvil vsako leto.

Q1. O tem, kako svoje vzorce?

Da, lahko vam služi naših vzorcev za preiskave (Tovorni zbiranje).Boste tudi lahko dobili povračilo stroškov tovornega ko večino naročilo.

Q2. Koliko za tovorni promet?

Odvisno je od tega, na vašem območju, se bomo uporabili DHL, FedEx in EMS večino storitev, ki je imela popust kot običajno, hitre storitve.In se vrnemo tovora, medtem ko kraj, da.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo