Na voljo: Na zalogi

Zavorne Tekočine Zamenjava Orodje Trajne Prenosni Avto Vozila, Zavorni Sistem Tekočine Bleeder Kit Hidravlična Sklopka Olje Izmenjavo Orodje

(0 Mnenja Strank)

€15.55 - €31.09

Sku: d8858

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Značilnosti:

1. Izdelani iz kakovostne ABS materiala, pnevmatske tekočine extractor je trajen, trden, okolju prijazen, brez vonja, ki zagotavljajo dolgo časa uporabe.

2. Hitro zamenjati zavorne tekočine, tekočine sklopke, in krmiljenje tekočine.Ena oseba lahko konča ta zamenjava zavorne tekočine delo brez umazane nafte madeži na tleh, zelo udoben in čist.

3. Primerna za splošno delo na avtomobile, tovornjake, gradbena vozila, motorna kolesa, čolni, RVs, Atv, sani, in druga oprema, ki zahtevajo ekstrakcijo tekoče.

4. Zavore bleeder kit se uporablja za tekočine, ekstrakcija, kot je zavorna olja, sklopka olje, servo volan olje, motorno olje, strojna olja, hladilne tekočine, vode, itd.

5. Zavore bleeder orodje kit lahko učinkovito zavore in sklopka bleeder, uporabite pnevmatike zraka in nadzor zračnega tlaka ventil za ekstra dolgo cev za zrak.

Specifikacija:

Ime: Zavorne Tekočine Bleeder Kit

Material: ABS

Barva: Bela Cev

Dolžina: približno 80 cm/31,5 leta v

Maksimalni Pritisk: 110 psi

Steklenico zmogljivosti: 500ml

Visok steklenico: o 20.5 cm/8.07 v

Barva: Bela

Specifikacije: 25-27-44/45mm

Seznam Vsebine:

zavore bleeder kit*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajne in dolgotrajna Uporaba: zavora bleeder komplet je narejen iz zanesljivih ABS materiala, in da ima tlačno trdnost in vzdržljivost.Ima dolgo življenjsko dobo.

2.Enostavno in Hitro: zavora bleeder kit vam pomaga, da prihranite več časa za enostavno krvavitve hidravlične zavore in sklopka sistema.Ena oseba lahko konča ta zamenjava zavorne tekočine delo brez umazane nafte madeži na tleh, zelo udoben in čist.

3.Veljavni Modeli: Primerna za splošno delo na avtomobile, tovornjake, gradbena vozila, motorna kolesa, čolni, RVs, Atv, sani, in druga oprema, ki zahtevajo ekstrakcijo tekoče.

4.Za Zavorne Tekočine Spreminja: zavora bleeder steklenico in izpustni cevi, komplet se lahko uporablja za zamenjava zavorne tekočine, sklopka olje, motorno olje, servo volan olja, strojna olja, hladilne tekočine, vode, itd.

5.Delo Načelo: Ta zavora bleeder kit je namenjen za izmenjavo zavore in sklopka tekočino s sesanju iz odpadne tekočine in zraka, vodilna novo olje, da zapolni celoten zavorni sistem na vozilih s negativni pritisk, ki od kompresor za zrak.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo