Na voljo: Na zalogi

2 Kos Majhne Okrogle Silikona, Čokoladne Kapljice, Plesen,Pol Krogle Gumijaste Sweet Candy Plesni, 468-Votlini & 140-Votlini

(0 Mnenja Strank)

€15.58 - €23.61

Sku: d8826

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

2 Kos Majhne Okrogle Silikona, Čokoladne Kapljice, Plesen,Pol Krogle Gumijaste Sweet Candy Plesni, 468-Votlini & 140-Votlini 2 kos Čokolade Plesni: 1 kos 468-Votlini & 1 kos 140-Votlini

[temperature odpornost ]-sladkarije silikonsko plesni se lahko upre toplote obrazec -40Fahrenheit do 450 stopinjah Fahrenheita, ki ne krhke crack, brez deformacij, št staranja.Zaradi visoke kakovosti silikona, ki se lahko dajo v pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna pečica.Prosimo, bodite prepričani, da uporabite našo čokolado silikonsko plesni.

[Enostavno chean & enkratno uporabo]-krogla, silikonski kalup je narejen iz silikona, 100% BPA-free, večkratno uporabo in enostaven za čiščenje z vodo, pomivalni stroj varen.Ta vsestranski model je kot nalašč za komercialno uporabo, hkrati pa je enostaven za uporabo za nekomercialne namene.

[Aplikacije]-majhne okrogle silikonsko plesni se lahko uporablja za čokolado, piškotek, žele, sladkarije, ganache, in karamelo za enostavno ustvariti popolno sladke dobrote.Te plesni se lahko uporabljajo tudi v številnih priložnosti, kot stranka, rojstni dan, kampiranje, festival praznovanje, itd.

[Lepo peko pad & Zdravo Kuhanje]-peki plesni se lahko uporablja za peko tipke za silikona pot, imetniki vroče ponev in lonec vroče blazinice, števec mat, Odporna proti Vročini Tablemat ali Placemats.To lahko pomaga tudi porazdelitev toplote za priročno zdravo kuhanje, medtem ko je odtekanje maščobe, maziva in olja proč.To je zelo lepo peko & kuhanje orodja.Vaša družina in prijatelji bo všeč. [Hišne Dobrote, Plesni] ne držijo, enostavno javnost, ni enostavno za preoblikovanje, se lahko uporabi večkrat.

Barva:modra

Material:silikagel

Velikost: za 38,5 x 28 cm

Zaslonka: 468 luknje:1.2 cm & Zaslonke: 140 luknje:2 cm

Vsebina Paketa:

2 x Plesni Čokolado

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo