Na voljo: Na zalogi

Prenosna Zložljiva Potovanja Pet Stelja Škatla Pes Wc Pladenj Zložljiva Mačka Legla Neznatan Nepremočljiva Prostem Zložljive Mačka Legla Polje

(0 Mnenja Strank)

€7.79 - €11.13

Sku: d8752

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Zložljivi Mačka Legla Polje
  • Material: Plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Nastavite Vrsto: no
  • Postavka Vrsta: Mačka Legla

To upogljivi legla polje je kot nalašč za potovanje s vaš urha klicati.Ali je to potovanje, kampiranje ali hotel ostati, se lahko enostavno namesti in odpelje.Najboljši del je, da je pregibi mala in stows stran v prtljagi.Zasnova zagotavlja enostaven vstop in izhod za vaš mačji prijatelj.Ne pozabite, da nosijo nekaj vrečke z vami za ni nered!

Specifikacija:

Ime: Zložljive Mačka Legla Polje

velikost:

Majhna velikost: je 38,4*28.5* * 10 cm/14.98*11.12*3.9 cm

Velika velikost: 44*34.5*12.5 cm/17.16*13.46*4.88 cm

Teža: 328g/448g

Paket seznam:

Zložljivi Mačka Legla Polje*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prenosni Rešitev: To zložljive mačka legla polje je kot nalašč za na prostem lastnikov mačk.To je super za mladiče in mačke, ki potrebujejo enostaven dostop do svojih leglo in se lahko brez truda odpelje na cesti potovanje ali kampiranje.Ne škrt na praktičnih potovanja predmetov za vaše mačji prijatelj.

2.Lahka in Kompaktna: Ta zložljiv mačka legla polje zagotavlja dovolj prostora za vse urha klicati zarod.Svoj prenosni design vam omogoča, da prevzame to kjerkoli in enostavno pospravimo v svojo prtljago med potovanjem.Ko je zložen, postane lahka in kompaktna, idealna za prihranek prostora.Vztrajati vaš urha klicati srečna in udobno, kamorkoli greste s to potovanje pribor.

3.Uporabniku Prijazno: ohranjajo obliko, ta zložljiv mačka legla polje nudi enostaven vstop in izstop, zagotavljanje stresa rutino.Izdelane iz močan in čvrst material, zagotavlja trajno trajnosti.

4.Vlak Vaš urha klicati Kjerkoli: Razpolaganja mačka legla in urina v to kotlino brez nereda ali težav.Ta zložljiv mačka legla polje je idealen za potovanje s vaš urha klicati, kot jo lahko preprosto zložite in shranite v vaše prtljage.Vlak vaš urha klicati, da uporabite to potovanje mačka legla polje in uživajte stres-brezplačno potovanje s svoje kosmate prijatelje.

5.Odpraviti Nered, ki: Ni potrebe za umazano delo z našimi zložljive mačka legla polje.Preprosto vrgel proč vaš urha klicati je odpadki vsak dan s priloženim vrečke in jih zavrzite v koš za smeti, kot bi jih s tradicionalnimi linijskih.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo