Na voljo: Na zalogi

Kolo s Pedali Ključa Prenosni Velikost Kolesarska Pedala Orodje za Odstranjevanje Model Številka je Natisnjena Na Površini Udoben Oprijem za varčevanje z Energijo

(0 Mnenja Strank)

€0.44 - €1.13

Sku: d8235

Kategorija: Kolesarjenje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Večfunkcijska Orodja

Naše Kolesarske Ključa je odlično orodje za kolesarske navdušence.Izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla, majhna in lahka ključa je enostavno namestiti ali odstraniti samo s ključem.Na voljo v 14 G in 15G velikosti, ta kompaktni ključa je dodatek za vsak kolesar orodij.

Specifikacije:

Ime: pedal ključa

Material: nerjaveče jeklo

Neto teža:8,6 g/8.1 g

Velikost: 59MM*12 MM*1.9 MM/2.32*0.47*0.07 cm

Seznam:

1 x pedal ključa

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močan in dolgotrajen: pedal izvijač je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki ima odlično moč in vzdržljivost.Lahko ročaj vsako podnebje in okolje brez rjavenje ali zlom.To je orodje za vsako kolo ljubimec.

2.Hitro Namestitev: Ta pedal ključa je 14 G in 15G velikosti, natisnjeni na izdelek, ki je enostaven za identifikacijo pravico, 1 za vaše kolo naper.Namestite ga lahko hitro in nemoteno, z dvema specifikacije so na voljo.

3.Prenosni Spremljevalec: Ta pedal ključa je priročno orodje, ki ne tehtajo navzdol med svoje kolesarske avanture.Svoje majhnosti in lahke zasnove, da je enostaven za prevoz in shranjevanje, s samo 8 gramov teže, to je popoln prenosni rešitev za vse on-the-go prilagoditve.

4.Izboljšanje vaše kolo uspešnosti: Če imate radi vožnjo s kolesom, boste morali to pedal ključa ohraniti svoje kolo v optimalno stanje.To vam omogoča, da enostavno popravilo ali zamenjavo vaše naper, ki so bistvenega pomena za vaše kolo funkcionalnost in varnost.

5.Brez truda Pedal Vodi: poslovite od zapleteno vzdrževanje pedal z našo pedal ključa!Z nobena druga orodja, ki so potrebna, ga lahko preprosto namestite ali odstranite pedala za nemoteno vozi vsak čas.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo