Na voljo: Na zalogi

Avto Vosek Poljski Spray Polimerne Barve Tesnilnih Mas, Podrobno Zaščito Avtomobila Notranje Čiščenje Hitro Plašč Avto Nano Vzdrževalni Za Avto

(0 Mnenja Strank)

€7.11 - €14.22

Sku: d7996

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Posebne Funkcije: Vosek Hidrofobne Nadlak Za Nohte
  • Postavka Obsega: 120ml/ 300 ml /500 ml
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ce
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Element Teža: 118g
  • Številka Modela: Avto Nano Premaz Agent

Ta avto prevleke spray lahko uporabi za vsak tip vozila, od avtomobilov in motornih koles na čolne in RVs.Deluje na vse vrste materialov, kot so barve, stekla in ABS.

Lastnosti:

Ime Izdelka:Avto Nano Premaz Agent

Teža: 115g/320 g/550 g

Zmogljivost: 120ml, 300 ml, 500 ml

Material: prevleka agent

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Izdelkov:

Avto Nano Premaz Agent *1

Brisačo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Kakovost materiala: Ta Keramični Avto Prevleke Spray uporablja vrhunsko mešanica materialov, ki izboljša videz usnja in so neškodljivi za vas in vaš avto.

2.Avto Gloss Enhancer: Ta avto prevleke spray odstrani različnih onesnaževalcev, ki dolgočasno vašega avtomobila videz.Prav tako dodaja zaščitno oblogo z nanotehnologijo, ki ohranja svoj avto sijaja in lepote mesecev.

3.Vsestranska Uporaba: Ta avto prevleke spray lahko uporabi za vsak tip vozila, od avtomobilov in motornih koles na čolne in RVs.Deluje na vse vrste materialov, kot so barve, stekla in ABS.

4.Ugodno Darilo: Avto Vosek poljski Spray je zelo primeren kot Božično darilo za drugim, je lahko glede na družino, prijatelje in pare, saj ima veliko prednosti.

5.Hitro in Enostavno: To automotive interior cleaner vam pomaga čistiti in polepšajo vaš avto notranje zadeve, v nobenem trenutku.Samo spray je na površini in obrišite s krpo.To bo znebiti umazanijo in mast brez puščanja prask.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo