Na voljo: Na zalogi

Fin Vijak Za Veslo Odbor Fin Vijaki Adapterji Deskanje Zamenjavo Strojne Opreme Paddleboard Popravilo Kit Iz Nerjavečega Jekla Palec Fin

(0 Mnenja Strank)

€1.17 - €1.68

Sku: d7903

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naše sobe-deformirljiva Fin Vijak je kot nalašč za zaščito vaše desko.Brez orodja, potrebna za namestitev, in se prilega najbolj standardne desko fin škatle.Narejen, da se erozije mraz, ta vijak, bo vaše fin varno za nešteto voženj, da pridejo.

Specifikacije:

Ime izdelka: Deskanje Plavuti Vijaki

Material: 316 nerjavnega jekla

Seznam:

Plavuti Vijaki*2

ALI

Plavuti Vijaki*6

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Materiali, ki Dobro Kakovost: Ti desko fin vijaki so narejeni iz fine kakovost materialov in visoke trdnosti iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo izjemno trpežnost.Niso deformirljiva, močne, odporne na obrabo, in idealno za katero koli okolje, ali je v sladkovodne ali morske.Vaš fin ostanejo trdno pritrjen, ki vam daje zaupanje, da vožnja na valovih z lahkoto.

2.Da Vaša Prehrana Varnejša: Zaščito vašega veslo odbor z našo desko fin vijaki.Preprečuje praske na lamele in plošče iz izvijači, zagotavljanje dalj časa trajajoče desko.

3.Enostaven za Montažo: S temi Desko Fin Vijake, lahko enostavno priključite ali izključite svoj plavuti brez kakršnih koli težav.Naši edinstven design omogoča hitro priročnik za zaostrovanje, ni potrebna orodja.Elastični gume O-tesnilo zagotavlja stabilnost, medtem ko deskanje.Prihranite čas in energijo s temi priročno in brez vijakov.

4.Skupno Oblikovanje: Zagotoviti brezhibno namestitev za vaše desko fin s temi kroglicami, ki se prilega večini standardnih fin škatle za eno plavuti, longboards, in paddle deske.Spoznajte svoje različne potrebe z lahkoto in samozavestjo.

5.Exquisitely Oblikovana: Naše desko fin vijaki funkcijo izjemne izdelave z gladko in fade-odporne videz, zahvaljujoč uporabo visokokakovostnih materialov.So lahki, erozije mraz, in rje dokaz, zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost, ne da bi poškodovali enostavno.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo