Na voljo: Na zalogi

RV Vrata Omejevalnik polkrožne Omejevalnik Stop Nosilec Za Vrata polkrožne Design Vrata Ohranjanje Orodje Za Čolne Prikolico In Avtodom

(0 Mnenja Strank)

€3.14 - €8.49

Sku: d78611

Kategorija: Druga Vozila, Deli In Pribor

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

RV Vrata Stop Zapah je kot nalašč za samostojno vožnjo tour ljubitelje in lastnike.Zapah ni enostavno prekinil in prihaja z vijaki za enostavno namestitev.Njegova trajnost zagotavlja podaljšano življenjsko dobo, zaradi česar je zanesljivo dodatek za vaš avanturo prestavi.

Specifikacija:

Izdelek material: ABS

Teža izdelka: približno 60 g

Velikost izdelka: (pribl.)7.5*3.3*2.6 cm/2.95*1.3*1.02 cm

Seznam Vsebine:

2pcs*RV Vrata Ujeti Imetnika

8pcs*iz nerjavnega jekla vijaki

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Plamen-Odporne Design: Izdelani iz kakovostne ABS materiala, to RV vrata imetnik je okolju prijazen, visoko trdnost, so odporni na obrabo, in težko, da bi prekinil.To lahko zdrži visoke temperature in preprečevanje nevarnosti požara.

2.Škoda Dokaz Vrata Zaponko: Naša vrata RV nosilec funkcije škodo,-dokazilo zaponko, ki preprečuje neenakomerno škodo zaradi vetra ali vibracij.To trmast izdelek je narejen dolgoročnih kovin in drugih materialov, ki so primerni za težkih vremenskih razmerah.Zaščitite vaš RV je vrata in stene z lahkoto, in podaljša njihovo uporabno dobo.

3.Lahkotno Upravljanje Vrat: Za lahkotno RV ture, izberite to RV Vrat Držalo.Kot nalašč za samostojno vožnjo entuzijasta, ima polkrožne design za enostavno vrata odpiranje in zapiranje.Njene fine izdelave zagotavlja trajnost in varnost.Preprečuje loputanje vrat ali mahati med slabe dni.

4.Quick Setup: Varno pritrditev vaše RV Vrata Imetnik z uporabo 8 vključeni nerjavnega jekla vijaki z lahkoto.Samo popraviti snažan osnove na steno in jo pritrdite na vaša vrata za lahkotno in brez težav namestitev.Imejte vrata stabilna brez stresa.

5.Široka Uporaba: Ta RV vrata nosilec je odličen pripomoček za vaš avtodom, čolnu, prikolici, ali priklopnik.Z enostavno namestitvijo in vzdržljiv design, to je kot nalašč za izpolnjevanje različnih zahtev.Biti vsestranski s tem praktično rešitev.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo