Na voljo: Na zalogi

Črne Noge Za Pohištvo 4pcs Trikotnik pravim Kotom Pohištvo Noge Galvanizacijo Noge Pohištva Hardwares Za Kavčem Polica

(0 Mnenja Strank)

€5.26 - €8.09

Sku: d73160

Kategorija: Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Šele z galvanizacijo proces, te črne noge za pohištvo, so trajne in ne zlahka deformirana.Kot nalašč za moderne omare, ti noge, bo spremenila vaše pohištvo v izjavi kos.

Specifikacije:

Izdelek material: Kovina

Teža izdelka: približno 600-800 g

Proizvod velikost: 8 cm; 10 cm; 12 cm; 15 cm

Seznam Vsebine:

4pcs*8 cm pohištvo noge

16pcs*Vijak

ali

4pcs* * 10 cm pohištvo noge

16pcs*Vijak

ali

4pcs*12cm pohištvo noge

16pcs*Vijak

ali

4pcs*15 cm pohištvo noge

16pcs*Vijaki

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljivo Znanja: Izdelane iz ne zlahka deformirljiva hladno valjanega jekla, ti kovinsko pohištvo, noge zagotavljajo stabilno podporo za vaše pohištvo in lahko prenesejo težke uteži.

2.Železo Izgradnje: Hvala za galvanizacijo proces, te kovinsko pohištvo, noge so rje dokaz in odporne na obrabo.Izdelane iz jekla, zagotavljajo zanesljivo podporo, so enostavne za vzdrževanje in obdržati vaše pohištvo stabilen, hkrati pa dodaja sodobno noto.

3.Talna Zaščita: Kovinsko Pohištvo Noge z nedrsečo Mat Gume za Stabilnost, Preprečuje Tla pred Praskami, Izogiba Drsna, & Zmanjša Hrup Pri premikanju.

4.Odlično Trpežnost: Naše kovinsko pohištvo, noge funkcija trikotne zasnove in okrepljeno pravim kotom podpore, zagotavljanje, da ko so štiri uporabiti skupaj jih lahko nosite do 300kg teže.Z odlično trpežnost in sodobne estetske, so kot nalašč za krepitev stabilnosti in slog vaše omare.

5.Čvrsta Podpora: Ti kovinsko pohištvo, noge zagotavljajo zanesljivo podporo in stabilnost za različne pohištva, kot so zofe, postelje, stoli, omarah, omare, mizice, police, in še več.Njihov vsestranski načrtovanja, ki je enostaven za namestitev in popoln za nadgradnjo stil in ravnovesje vaše pohištvo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo