Na voljo: Na zalogi

Smart Homekit Prehod Hub Smart Wireless Zigbee Most Tuya Smartlife APP Remote Control Dela Za Apple Homekit Alexa Plastike

(0 Mnenja Strank)

€19.13 - €23.61

Sku: d7235

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

OPOMBA: Nobena od treh možnosti, ki podpira Bluetooth.Možnost 1 (HomeKit Žično Hub) ①Supports tako HomeKit in ZigBee protokolov. ②This napravi, ni mogoče neposredno povezan na WiFi(Mora biti povezana z omrežjem prek Ethernet Port). ③This je dual-namen prehod, ki se lahko uporablja kot ZigBee Središče za povezovanje z TUYA APP, ali kot HomeKit Središče za povezovanje z Apple Doma APP.

④If želite, da se vaš Zigbee pametno napravo povezati Apple Doma APP skozi ta Prehod/Hub, kar potrebujete, da poskrbite, vaš Zigbee pametna naprava podpira HomeKit authentication protocol. ⑤When uporabo TUYA APP, Najbolj Zigbee naprave, lahko dodate na prehod. ⑥When uporabo Apple Doma APP, lahko dodate HomeKit-overjena Zigbee naprav za prehod.

⑦Only HomeKit certified Zigbee pametne naprave, lahko dodate na Apple Doma APP.Zato ne morete povezati na uncertified TUYA Zigbee pametne naprave Apple Doma APP skozi to HomeKit Pesto. ⑧When uporabljate Apple Doma APP za povezavo pametne naprave, potrebujete, da poskrbite, da vaše pametne naprave so s pomočjo ZigBee protokol, in so jih potrdili HomeKit, drugače to ne bo delovala, hvala

Možnost 2 (ZigBee Žično Hub)①Does ne podpirajo HomeKit protokola. ②This napravi, ni mogoče neposredno povezan na WiFi(Mora biti povezana z omrežjem prek Ethernet Port).

Specifikacija: Številka Modela: Homekit ZigBee Prehod Središče 3.0 Prehod Središče; USB-napajalnik: 5V/1A(napajalnik ni priložen); Delovna temperatura: 10C-55℃; Delovna vlažnost: 10%-90% RU; temperatura Skladiščenja: 10C-55℃; vlažnost: 10%-90% RH; mrežni protokol: Zigbee IEEE 802.15.4

Vrsta izdelka: Žično prehod(Mora biti povezana z omrežjem prek Ethernet Port.); Firmware nadgradnja: OTA podporo; Velikost: 78x78x25MM; Možnost 3 (ZigBee Brezžična Hub)①Does ne podpirajo HomeKit protokola. ②This naprava je lahko neposredno povezan z WiFi(Ne podpirajo 5Ghz WiFi omrežja).Napajalnika, ki niso vključeni.Koraki za dodajanje HomeKit otroka naprave(Homekit Pribor): Dodajanje in urejanje pod-naprave; 1.Sub-naprava dodatkov: (1)Dolgo pritisnite gumb za ponastavitev sub-naprave, da bi sub-napravo vnesite stanje pripravljenosti (indikator luči).(2)Kratko pritisnite tipko za prehod gumb za ponastavitev, da bi prehod vnesite sub-naprave dodajanje članice (steady modra, utripajoče vijolična).(3)Naprave se samodejno doda na prehod.Po dodatku, ikona sub-naprave, se bo pojavila v APP (sub-naprave, se bo v sobi prehod privzeto po dodane); 2. Sub-nastavitve naprave: Dolg pritisk sub-naprava ikono, da vnesete Nastavitve; 3. Odstranite otroka naprave: Ker ne obstaja možnost, da neposredno odstranite sub-napravo v HomeKit prehod v za Apple Doma APLIKACIJO, je potrebno odstraniti sub-napravo iz TUYA APP, in Za Apple Doma APP bo odstranite sinhrono.

Barva: Bela

Material: plastika

Vsebina Paketa:

1 x HomeKit Prehod

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo