Na voljo: Na zalogi

Vzpostavljene češnjevega Lesa Noge Zrnje Tehnologije, češnjevega Lesa za Pohištvo E. V. 60 cm

(0 Mnenja Strank)

€206.11

Sku: d71979

Kategorija: Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta: Furnir
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Debelina: približno 0,3-0,5 mm
  • Material: Les
  • Oblika: Pravokotnik

Zgrajen Les, Furnir, ki se nanaša na vrsto lesa, ki je zgrajen ali izdelan, namesto da izvirajo neposredno iz naravnega lesa.To je ustvarjena s pomočjo kombinacije naravnega lesa in drugih materialov, zaradi česar je bolj okolju prijazno in stroškovno učinkovita v primerjavi s tradicionalnimi češnjevega lesa.Tukaj je nekaj ključnih točk, o tehnološki furnirja ali inženirstva lesa furnir: Sestava:

Podlaga: Inženirstva lesa furnir po navadi ima podlago iz high-density fiberboard (HDF), srednje-density fiberboard (MDF), ali vezane plošče.Te podlage zagotavljajo stabilnost in trajnost, da furnirja.

Furnir Plast: plast furnirja je tanka rezina pravega lesa, običajno izvirajo iz hitro rastočih in trajnostni drevesnih vrst.Ta plast pravega lesa daje inženirstva furnir njeno verodostojno videz lesa.

Lepilo: Lepila, ki se uporabljajo za obveznic pravega lesa, furnirja plast substrata.Ti lepila, ki so pogosto zasnovani za okolju prijazno in v skladu z varnostnimi standardi.

Dodelava: Inženirstva les, furnir, ki se lahko zdravijo z različnimi oblogami, kot so madeži, barv, premazov izboljšati svoj videz in zaščito površine.Prednosti :

Trajnost: Inženirstva les, furnir, ki je pogosto iz trajnostnih virov, in lahko zmanjša povpraševanje po masivnega lesa, ki je okolju prijazna izbira.

Doslednost: za Razliko od naravnega lesa furnir, zgrajen furnir, ki ponuja dosledne zrn vzorci in barve, zaradi česar je lažje, da se ujemajo in uporabo v velikih projektov.

Stroškovna Učinkovitost: Inženirstva les, furnir, ki je na splošno bolj dostopni kot naravni les, furnir, kar je stroškovno učinkovita možnost za proračun-zavestno projektov.

Vsestranskost: To so lahko izdelani iz različnih vrst lesa, barv in vzorcev, ki omogoča večjo design prilagodljivost.

Vzdržljivost: Inženirstva češnjevega lesa je manj nagnjeni k upogibanje, pokanje in cepljenje v primerjavi z naravno češnjevega lesa, izboljšanje trajnosti.

Zgrajen les, furnir, ki se pogosto uporablja v pohištvo, proizvodnja, notranje opreme, arhitekture aplikacij in drugih lesarskih projekte, v katerih videz pravega lesa je želeno brez stroškov ter vplivov na okolje, povezanih z uporabo masivnega lesa, furnirja.

Navodila za lepljenje Inženirstva češnjevega lesa

Pripravite se, Površina: Čista, spljoštiti in suho površino, odstranite vsa olja in prahu s smirkovim papirjem.

Pripravite Lepilo: Izberite primeren za les, lepilo ali močno lepilo in upoštevajte priložena navodila za pripravo.

Nanesite Lepilo: Spread lepilo enakomerno na površino s čopičem ali lepila, trosilnik, zagotavljanje ni zračnih mehurčkov.

Kraj Furnirja: Nežno pritisnite tehnološki furnir, na lepilo, ki pokriva površino, ki zagotavljajo dober stik in uporabo tlak orodja, če je potrebno.

Trim Presežek Robovi: Trim presežek furnirja z nožem ali smirkovim papirjem, da bi robovi lestvica z osnovno površino.

Sušenje in Končna obdelava: Dovoli furnirja, da se posuši na lepilo navodila.Ko suha, uporabite smirkovim papirjem za nemoten in polirani konča.

Varnost Opomba : Upoštevajte varnostne napotke, ki z lepilom, dela v dobro prezračevanem prostoru, in poiskati strokovno pomoč, če niste prepričani o procesu.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo