Na voljo: Na zalogi

Božično Drevo Obesek 2D Akril Zmaj Kip Božični Dekor za Večkratno uporabo Gothic Praznično Dekor z Vrvmi Prilagodljiv Avtomobil Obesek

(0 Mnenja Strank)

€1.26 - €2.81

Sku: d71330

Kategorija: Dom In Vrt

Oznake:

Specifikacije

  • Nastavite Vrsto: no
  • Funkcija 3: srčkan zmaj božični dekor
  • Funkcija 2: reuseable ustvarjalne božič pendents
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)
  • Podpora: Dropshipping/ Trgovina
  • Blagovna Znamka: waasoscon
  • Številka Modela: Božično Drevo Obesek |
  • velikost: 8x8x1cm
  • Teža: 50 g
  • Elektronski: no
  • Pakiranje: No Darilo Polje
  • Funkcija 1: prenosni visi drevo ornament

Božično Drevo Obesek Bullet Točk: 1.Zagotovljena Odpornost: Naše Božično zmaj ornament je strokovno izdelane iz visokokakovostnega akrila materiala, zagotavljanje, da je trajen in ne zlahka deformirana.Fine izdelave in brez vonja design bo treba imeti dodatek za vaše počitnice dekor.

2.Oko-Lov Dodatek: Dodaj pridihom domišljije, da je vaš Božični s tem mesmerizing zmaj ornament.Odlikuje privlačno barve in zapletena podrobno, to je oko-lov pripomoček, ki je prepričan, da iskre veselja in se sprašujem, v vsem, ki to vidi.

3.Široko Aplikacije: Povzdignil svoj dopust dekor z naše Božično Zmaj Ornament.Pogosto uporablja kot keychain, okenske ali stenske dekoracije, namizni okras, avto obesek in nahrbtnik zastori, dodaja praznično dotik za vsako priložnost.Kot nalašč za krasijo vaš dom, delo, ali avtomobil s živahna in barvita atmosfere vse leto.

4.Edinstven Okras: Bi vaš dopust dekor resnično očarljivo s tem Božični Zmaj Ornament.Featuring classic flying dragon design, to je kot nalašč za vse družbene priložnosti.Odlična izbira za ljubitelje fantazije in ljubitelji edinstveno Božično drevo okraski.

5.Čudovito Darilo: Dodajanje dotikajte whimsy za vaše počitnice dekor z naše Božično Zmaj Ornament.Kot nalašč za vsak praznik praznovanje, to igriv dekoracijo sveti prostor in širjenje nalezljivih veselje med svojimi najdražjimi.Kažejo vašo skrb in ljubezen s to zabavno in edinstveno darilo, ki bo prinesel blagoslov za vašo družino in prijatelji.

Tehnični Podatki: Ime: Božič Zmaj Ornament

Material: Akril

Velikost: približno 8 cm/3.15 v

Seznam vsebine: 1* Božič Zmaj Ornament(2D)

Opombe: 1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Vaše plačilo bo preverila Drustvozacplj.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Drustvozacplj.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo