Na voljo: Na zalogi

11287594969 BBmart Auto Deli 1 kos Pasu Tensioner Za BMW N20 F18 F20 F07 F25 E84 F35 F15 F16 F34 Debelo Tovarniško Ceno

(0 Mnenja Strank)

€13.69

Sku: d6996

Kategorija: Obrabljivi Deli

Oznake:

Specifikacije

  • OEM ŠT.: 11287594969
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Pred dajanje nalog, skrbno preverite, ali je izdelek, ki ga potrebujete za nakup je pravilna, Če ne veste, če je proizvod primeren za vaš avto, ga lahko pošljete VIN številko vašega avtomobila s službo za pregled.

1.Kot dobri kupec, želim vam lahko nam pozitivne povratne informacije, ko prejmete našo visoko kakovost izdelkov.Vedno smo imeli popust za drugega-nakup stranke, ki nam dajejo pozitivno .

2.Ne oklevajte, da nam email, če kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovoriti v 12 urah.Ne odpirajte spora ali pusti negativne povratne informacije, enostavno , nam zaupajo in e-pošto neposredno na nas , vsa vprašanja mogoče rešiti.

3.Prosimo, obrnite na nas po e-pošti v roku 30 dni, če potrebujete vrniti.

4.Vrne element, ki mora biti v prvotnem stanju.

5.Kupnina se povrne, vendar shipping stroški, ne vrača, če kupci kupujejo izdelke v napako ,kupci morali privoščiti vrača ladijskega stroškov .

Boste našli premium Resnično OE (Originalne Opreme) zamenjava avtomobilskih delov na veliko pricesfrom BBmart.Te so enake dele vašega avtomobila so zapustili tovarne s, ki so ga blagovne znamke, ki se deli na proizvajalca vozila.

Značilnosti: OE fit, funkcijo in kakovost po ugodni ceni

Ko potrebujete za popravilo vaše viehcle, lahko boj prometa in stati v vrsti na avtomobilskih delov verige, trgovine, le da so mu povedali, da tisto, kar potrebujete je na zalogi in je treba naročiti.So deli, lahko se prepričajte o kakovosti?Ali poznate ime na polje?In kako veste, če ste dobili najboljšo ceno?

BBmart je Kitajski priznani proizvajalec visoko kakovostnih avtomobilski deli, ki ustrezajo najbolj zahtevnim standardom.Blagovna znamka se ponaša z obsežno linijo najvišjega razreda nadomestni deli, ki zagotavljajo brez težav, dolgotrajno delovanje.Med izdelki ponuja družba, so zračne filtre, zavorne čeljusti, sklopka kompleti, krmiljenje, stojala, katalizatorji, vodne črpalke, kot tudi žarometi, rep, luči in še veliko več.Podjetje proizvaja vse svoje izdelke, z uporabo sturdiest materialov in najbolj inovativnih tehnologij, da bi lahko, da ostanejo pred krivulje in zagotavljajo popolno zadovoljstvo strank.

Omejena Garancija

BBmart zagotavlja vse izdelke (razen za nadgradnjo in uspešnosti deli) zoper napake v materialu in izdelavi pri običajni uporabi in servisiranju 12months/24,000 kilometrov (kar nastopi prej), ali izražene garancije proizvajalca, kar je večje.BBmart ne proizvodnji vseh izdelkov, in zato ne more in ne jamči za njihovo delovanje, namen, ali ne-kršitve pravice tretjih oseb.BBmart bo pass vse proizvajalca jamstva, kolikor je dovoljeno, in bo uporaba komercialno razumne napore v predstavitev in obdelavo kakršnekoli zahtevke proti proizvajalcu v okviru takega jamstva.

Garancija ne velja za obrabe predmetov ali delov, ki je postal pokvarjen zaradi nepravilne namestitve, odstranjevanja, popravila in diagnostiko, malomarnostjo, nepravilno ravnanje, spremembe, spremembe, ali pomanjkanje vzdrževanja, poplava, nesreča ali požar.Ta garancija postane nična in neveljavna, če se izdelek proda ali nameščen je poškodovanih zaradi uporabe vozila v konkurenčno ali off-road vožnjo.BBmart ne kritje dela stroškov za odstranitev ali škodo, ki bi nastala zaradi zamude ali nezmožnostjo uporabe storitve in popravila za naključno ali posledično škodo, ki izhajajo iz okvarjen izdelek.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo