Na voljo: Na zalogi

Ženska Kratka Denarnice Kartico Vrečko Kontrast Barve PU Usnje Lady Torbi za na Prostem, Potovanja, Nakupovanje

(0 Mnenja Strank)

€6.32 - €10.54

Sku: d68227

Kategorija: Kovanec Torbice & Imetniki

Oznake:

Specifikacije

  • Glavni Material: Pravega Usnja
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Sestava Materiala: PU
  • Obloge Materiala: Poliester

Novo Žensko Minimalističen Usnjene Denarnice Kontrast Barve PU Usnje Lady Torbi za na Prostem, Potovanja, Nakupovanje Novo

Opis:

Značilnosti:

Design: Sponke odpiranje kratkih denarnice za žensko, preprost modno oblikovanje.Strojno opremo denarnica je trpežna, a so odporni na obrabo.

PU Materiala, Denarnice: Ta denarnica je trajno dolgotrajen zaradi svoje odlične PU materiala, jasno, teksturo, globe za šivanje.

Zmogljivost: Primerna za različne priložnosti, potreb, ki vam omogoča, da vaše kartice, denar, kovance, vstopnice, a druge majhne predmete dobro organizirano.

Široko Uporabo: Ta denarnice ni samo eleganten, temveč tudi koristno, zaradi česar je idealen pripomoček za delo, potovanja, nakupovanje, a počitnice.

Poprodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Specifikacije:

Material: PU

Velikost: 11.5*9*3 cm

Opombe:

Prosimo, upoštevajte, da zaradi vpliva svetlobe na zaslonu, rahlo kromatične aberacije, da je sprejemljiva.

Prosimo, dovolite rahlo merjenja napak zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 * Denarnica

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Refu: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Pri uporabi za refu,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O Trgovini Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, bi se blago, za vaše stranke neposredno ne zapusti informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas vam lahko pomagamo, da exte to.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo