Na voljo: Na zalogi

Koledar Z Lesom Znanja Prenosni Vaza Oblikovan Koledar Izletov Desk Doma Dekor Dekoracijo Prilagodljiv Bloomy Cvetje Koledar Izletov Z

(0 Mnenja Strank)

€8.35 - €12.27

Sku: d66117

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Namizni Koledar 2024
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Tiskanje Koledar
  • Slog: Namizni koledar

Ostati organiziran in načrt za naprej z naše Namizni Koledar 2024! Izdelani s skrbno izbran papir materiala, to praktično orodje prikaže vsak mesec navpično in je kot nalašč za svojo mizo.Ostati na vrhu svoj urnik, brez žrtvovanja sloga.

Specifikacija:

Ime: Cvet Mizi Koledar

Material: Papir in Les

Teža izdelka: približno 400g

Velikost izdelka: približno 17*12cm/6.69*4.72 cm

Seznam Vsebine:

1* Cvet Mizi Koledar

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno Material: Izboljšati svojo mizo organizacije z našo Cvet Koledar Izletov.Lesena baza je skrbno oblikovana za visoko kakovostnega materiala, ki se lahko prenesejo obraba, medtem ko se je odlično papirni material zagotavlja trajnost in lepoto.

2.Inovativna Oblika: Smreka vaše delo z Cvet, Koledar Izletov in uživajte življenje polno zabave.Vsak mesec se ponaša z različnih umetniških vaza formi in živahen vzorec, zaradi česar 2024 leto navdiha in barve.

3.Učinkovito Načrtovanje: Preprosto snemanje pomembnih datumov, nastavite opomnike, in organiziranje dnevnih zadeve s tem Cvet Koledar Izletov.Svoji zadnji stojalo, zaradi česar je kot nalašč praktično okras za vaše delo.Dobite največ od vaše dan, s tem učinkovito orodje za načrtovanje.

4.Namizje Mora Imeti: Kraj vaš Cvet, Koledar Izletov v navpični zaslonu v vsakem trenutku in uživajte v različne vzorce, vsak mesec pa prihranijo prostor na namizju.Z enostavno prepoznavnost in brez težav lahkota, to mizo, mora imeti prinaša dotik lepote, za vaše delovno okolje.

5.Premišljen Darilo: Povečanje vaše ljubljene' produktivnost s tem družini prijazno Cvet Koledar Izletov.Njen botanični design in uporabniku prijazen vmesnik bi bilo idealno darilo za vsakogar.Obdržite svojo družino, prijatelje, kolege, sodelavce ali stranke organizirani in motivirani skozi celo leto.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo